Wpis z mikrobloga

48 016 + 21 + 130 + 7 = 48 174

Dzisiejsze #kwadraty sponsorował wiatr w plecy. Ciapongiem do Działdowa i luźne kręcenie do Nasielska. Pierwsze 10 km niezbyt wygodne. Drogi pokryte cienką warstwą lodu, więc jazda dosyć zachowawcza. Ale dalej już było sucho. W sumie nuda na trasie, ale na koniec czekał tort i góra ciasta ( ͡ ͜ʖ ͡) trzeba było być przed 14 na urodzinach bratanka żony. Jak już zatankowałem cukru pod korek to krótka dokrętka w kierunku domu. Znowu nietrafione 21,35 (°°
Po drodza podrywała mnie fajno dziołcha. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dwa razy przebiegła mi drogę na odcinku 300 m. Ale olałem. Z dzieckiem była. Klępa z łoszakiem. Ale trochę wstydliwa. Nie dała sobie zdjęcia zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #roadplus #100km

Skrypt | Statystyki
S.....i - 48 016 + 21 + 130 + 7 = 48 174

Dzisiejsze #kwadraty sponsorował wiatr w pl...

źródło: IMG_20230226_083458264_HDR~2

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ReceNaGloweKasztanie: trochę ujebów zaliczyłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiadomo, na piachu to mało co dobrze pojedzie, ale większych problemów nie zanotowałem, o ile nie ma piachu po obręcze. Na mokrym dobrze się trzymają. Czuję się pewnie. Wertepy polno-leśno-szutrowe zaliczam cyklicznie. Jeżdżę na mleku i ok. 2.5 bara. Wiadomo, że jeszcze kupa innych czynników wpływa na odczucia z jazdy. Wspomaniane tufo bardzo fajnie szły po asfalcie i
  • Odpowiedz