Aktywne Wpisy
bArrek +50
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
TheSznikers +129
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
Zainteresowałem się programowaniem plc, kupiłem kurs bo był w przystępnej cenie i sie teraz zastanawiam czy się z tego nie wycofać po tym jak przeczytałem na paru wpisach, że średnio się to opłaca jak nie chce w delegacje jeździć itp. Mam 2 tyg na wycofanie się, jak myślicie iść w to czy nie? Nadmienię, że planuje zmienić robotę bo stare maszyny, syf ,smród i 3- zmianówka zaczynają mnie drażnić.
Ewentualnie co byście sami polecieli. Mam otwartą głowę na wszelkie nowości.
#automatyka #programista15k #pracait #pracbaza
Zamiast tego rób kurs programowania C#/Java/frontend - podziękujesz za kilka lat.
Dzięki za radę, zapoznam się z poszczególnymi językami, a jeśli chodzi o jakieś kursy/ bootcampy co mógłbyś polecić? Interesowałem się tematem wcześniej ale trochę nie wiedziałem jak zacząć.
Dzisiaj wiem, że to przebranżowienie się to była jedna z najlepszych decyzji w życiu. Praca zdalna z domu, 8-16, ciepła kawka, zero stresu.
Polecam przebranżowienie się jak @misund - mi też się udało i też polecam ten styl życia.
Jak nie chcesz jeździć to już lepsza
@Wegrzynski
@misund
Siemka, chcielibyście opowiedzieć więcej o
W sumie ciężko coś dodać. Praca potrafi być zajebiście ciekawa i satysfakcjonująca (to uczucie kiedy
@Wegrzynski
Dzięki panowie za treściwą odpowiedź.
Ja zawsze się broniłem rękami i nogami przed tym typowym IT, ale widzę, że jednak taki wybór jest dużo