Wpis z mikrobloga

@emlo999: Coś kręcisz..Te najgorsze cechy to właśnie Ruski mają...Ukraińcy przynajmniej chcą się rozwijać, wrowadzać zachodnie standardy życia...najgorszy Ukrainiec lepszy niż najlepszy rusek.
  • Odpowiedz
@emlo999: i wyobraź sobie, że mimo wszystko, to jednak rosjanie są nadal dzikusami i srają do śniegu mimo ogromnych zasobów naturalnych - niesamowite, nie? Mongolski kutang przez lata przekazał odpowiednie geny poddańcom
  • Odpowiedz
@KondominiumKatoSocjalistyczne: Skoro ich ruskie szmaty zaatakwoały to logiczne, że Państwo musi wprowadzić takie zasady by móc chronić swoje trytorium bo to tylko ludzie, a chętnych do pójścia na wojnę będzie mały procent.. Idąc twoim tokiem rozumowania każde ograniczenia jak zakaz zabijania, nakaz płacenia w sklepie za towar to dyskryminacja? Pitolisz głupoty.
  • Odpowiedz
Państwo musi wprowadzić takie zasady by móc chronić swoje trytorium bo to tylko ludzie, a chętnych do pójścia na wojnę będzie mały procent..

@pafeuek-xd: no skoro polska to g---o i podczas pokoju źle traktuje obywateli, to nic w tym dziwnego, że podczas wojny nikt nie będzie chciał tego bronić. Ja jako pierwszy w---------m za granicę, jedyna obecnie wojna z udziałem Polski w jakiej jestem w stanie brać udział to wojna
  • Odpowiedz