Aktywne Wpisy
Dxtr4 +189
No i spoko, ale jak ktoś mi powie, jak kupić mieszkanie za 700 tys. zł przy średniej krajowej, to ja bardzo chętnie posłucham. Bo jakoś nie widzę opcji odkładania 90% pensji przez 30 lat na kawalerkę z widokiem na śmietnik.
To jak to jest, czy dzisiejsze pokolenie serio jest niezaradne, czy jednak mamy po prostu przesrane?
#nieruchomosci #pieniadze #boomerskieporady #zycie #finanse #
To jak to jest, czy dzisiejsze pokolenie serio jest niezaradne, czy jednak mamy po prostu przesrane?
#nieruchomosci #pieniadze #boomerskieporady #zycie #finanse #

Lolenson1888 +74
Jaka jest najbardziej niedorzeczna/kuriozalna/absurdalna/skrajnie szurska teoria spiskowa z jaką się spotkaliście?
Znam osobiście osobę, która twierdzi że słynne hasło Owsiaka "róbta co chceta" to dosłowne tłumaczenie głównego prawa Thelemy: "do what thou wilt" autorstwa Aleistera Crowleya, największego okultysty XX wieku. Owsiak ma w ten sposób demoralizować xD
#teoriespiskowe #foliarze #heheszki
Znam osobiście osobę, która twierdzi że słynne hasło Owsiaka "róbta co chceta" to dosłowne tłumaczenie głównego prawa Thelemy: "do what thou wilt" autorstwa Aleistera Crowleya, największego okultysty XX wieku. Owsiak ma w ten sposób demoralizować xD
#teoriespiskowe #foliarze #heheszki

#ukraina #wojna #rosja
@shitman6: A murzyni i 47 morderstw dziennie?
@ElMurano: no właśnie.
Cuda natury to nie zasługa Amerykanów, po prostu są na ich terenie więc tasowanie się do tego jest śmieszne.
Trudno porównywać się do największego mocarstwa na świecie, nie mamy wielu rzeczy specyficznych dla stanów ale w Polsce jest wszystko co w innych cywilizowanych krajach.
Równie dobrze można
Życie tu nawet jest lepsze niż tam.
Masz publiczną służbę zdrowia, komunikację, edukację wyższą czy dobrze rozwinięta sieć kolei. Nic z tych rzeczy nie masz w tej wielkiej Ameryce, zaściankowy p0laczku.
@Wraczek: sama wizyta to nie, ale obcowanie z takimi dudami, czy morawieckimi to jak najbardziej';)
no tam też, płacę to mam
LOL