Aktywne Wpisy

cocojambo210 +134
Podejmuje próbę rzucenia ćmików trzymajta kciuki

Iudex +44
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz

Vectra ma w swoim panelu trzy tryby dla modemu:
1. Bridge
2. Router - defaultowe, leci na oddzielnym SSID dla 2.4Ghz i 5Ghz. Brak możliwości edycji jakichkolwiek ustawień
3. Open - Podobno pełen dostep do ustawień modemu. Jest możliwość konfiguracji portów czy DNSów, lecz w tym trybie nie widzę opcji na rozdzielenie SSID na 2.4Ghz i 5Ghz. Modem jest do tego zdolny jako iż w innym trybie to robi. Vectra piszę w opisie trybu open, że "Wifi 2.4G i 5G pracuje na jednym SSID zgodnie z nakleją na modemie" więc pewnie jakoś z głupiego powodu to blokują?
#vectra #internet #technicolor #sieci #kiciochpyta
Popatrzyłem sobie na screeny z tego modemu z sieci i tam jest taka opcja czyli wychodzi na to, że Vectra jakoś blokuje to.