Aktywne Wpisy

jmuhha +195
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
Obrzydzenie +704
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

Mirki dziwna sprawa mam tam jakas budzetowa pierwsza lepsza myszke genesis 150 i szczerze nie jestem do niej przywiazany zaraz jade kupic nowa tylko nurtuje mnie jedna rzecz
Wczoraj sobie spokojnie z niej korzystalem do polnocy
wylaczylem komputer potem odpialem wszystkie urzadzenia spakowalem do torby
przychodzi 7:00 wlaczam komputer podlaczam wszystkie urzadznia i wyrzuca mi blad kod 43
nic sie przez noc nie dzialo nikt sie do niej nie dotykal
prosze wezcie mi powiedzcie jak do tego doszlo co sie stalo bo kompletnie nie mam pojecia dzialalo teraz nie dziala ヽ( ͠°෴ °)ノ
Możesz spróbować rozwiązania ze strony Microsoftu albo zainstalować również inny sterownik karty graficznej.
myszka juz dawno w kuble na smieci ale ciekawil mnie sam fakt co sie stalo
no nic niech to zostanie tajemnica XD