Aktywne Wpisy

dawid131 +191
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
źródło: 123
Pobierz
Arbuzlele +121

#ukraina #wojna #blackpill
- Gwałty - bo ludzie zawsze gwałcili i gwałcić będą
- bijatyki - bo ludzie zawsze się prali po mordach
- p-----c domowa - bo zonę się zawsze biło i tak było od setek lat
- zabójstwa - sam Kain zabił przecież Abla (albo odwrotnie)
Kobieta za sam fakt bycia bogatym to lubi pieniądze, rzeczy materialne chłopaka, a nie samego chłopaka, ogromna różnica.
@j0shva: tylko dla zobrazowania sytuacji. W kwestii narkotyków się z tb zgadzam.
Ogólnie chciałem powiedzieć że nie powinniśmy akceptować wojny tak jak rzeczy których wymieniłem. Możemy zdawać sobie sprawę że ludzie mają tendencje do konfliktów ale też powinniśmy pamiętać o mechanizmach i sposobach do jej unikania/karania agresorów, wzpierania obrońców.
A ty musisz zrozumieć, że materiał genetyczny to ty. Twoje rzeczy materialne to nie ty. Więc jeżeli ktoś lubi kogoś za jego geny, to implikuje to, że lubi go.
Swoją drogą śmieszy mnie założenie współczesnych ludzi, że to religie są głównym motorem napędowym do konfliktów. Jest zupełnie inaczej; najwięcej ludzi zginęło przez NACJONALIZM (nie różniący się niczym od plemiennej walki o zasoby). Świetnym przykładem jest I i II Wojna Światowa, albo dzisiejsza wojna na Ukrainie - przecież Ukraińcy i Rosjanie są prawosławni a się tłuką.
ale byla masa wojen na tle religijnym. co do nacjonalizmu, oczywiscie zgadzam sie w 100%
@spacexdragonbaritone jak najbardziej zgadzam sie z tym co piszesz, tylko jak spojrzec na swiat na przestrzeni wiekow, to sie okazuje, ze i dzisiejsi nasi sojusznicy, maja krew na rekach i to wcale nie jako obroncy. ale mocarstwami nie da sie