Aktywne Wpisy

LubiePieski +291
wyznawcy kapitalizmu: kapitalizm to najlepszy system bo promuje innowacje
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow
tymczasem innowacje w kapitalizmie:
#antykapitalizm #bekazprawakow

Przyjaciel_Rodziny +172

Wykopy to wcale nie jest zbieranina największych przygłupów, w internecie, które uwierzą w najgłupszego fejka, nic a nic XDDDD
@mango2018 „co za bezczelność i dwulicowość. Zwierzęta.” XDDDD
ile osób to zaplusowało XD
#bekazpisu #bekazwykopkow #ukraina #4konserwy #polityka
@mirekkomarek: Walczyć z szkodnikiem w postaci Pisu, to oznaka patriotyzmu. Antypolakami są ci, którzy głosują na złodziei z PiS.
Wiecie co was wszyscy Pisowcy łączy?
Jesteście bezczelnymi chamami, którzy nie potrafią rozmawiać, a jedynie obrażać i wyzywać.
A teraz sio, i nie wołaj mnie, bo szkoda mi na ciebie czasu i nie mam pojęcia, czemu w ogóle widzę twój żałosny wysryw, skoro od dawna mam cię na czarnej.
Sio
Taki twój obraz:
wiele razy z tobą rozmawiałem, jak zarzucałeś mi kłamstwa ale ani razu nie mogłeś wskazać, gdzie napisałem nieprawdę (coś takiego xD) ważne za to, że ty jesteś, tym wszystkim o co oskarżasz innych - przygłupem wierzącym w fejki i i tanią propagandę
@huncwot_:
@mirekkomarek:
@huncwot ja tam bym to traktował po prostu jako mema obrazującego stosunek pisowców do "zgniłej UE", ale ja nie biorę memów na poważnie. Pewnie ja się mylę pozdroo
Tak z ciekawości, slepy jesteś i głuchy? a Może nie ogarniasz?
Pamiętasz może jak Brożka stwierdziła, że nie będzie rząd występował z flagami? Albo jak Pawłowicz nazwała flagę UE szmatą?
Nie? A to #!$%@? zdziwienie.
Pewnie też nie ogarniasz, że raz kasa z KPO odmieni Polskę, a raz to są jakieś drobne. Wszystko to zależy od tego w jakich okolicznościach Morawiecki to mówi.
Gdzie zarzuty?