Aktywne Wpisy

ziumbalapl +141
Og**pienie członków Konfederacji chyba nie ma granic :)
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja

ardan95 +413
#nieruchomosci #kredythipoteczny
chyba taka trochę klasyka :)
nie to żeby wszyscy lokatorzy byli oszustami, ale jeśli już się jakiś zdarzy to działa zawsze w ten sam sposób - nie płacę i nic mi nie zrobicie bo państwo staje po stronie pokrzywdzonego czyli złodzieja, bo byłby pokrzywdzony gdyby nie miał gdzie mieszkać, a zaległe płatności może w każdej chwili uregulować ;)
są na to sposoby, ale to trzeba być zaprawionym w bojach landlordem żeby
Minusem jest koniecznosc posiadania firmy, ale część ludzi i tak siedzi na JDG więc powinno się wtedy udać. Ja na
@del855: jak sobie to wyobrazasz? :D że ktoś z twoich znajomych podpisze taki papier dla obcych ludzi ktorzy beda wynajmowac od Ciebie?
Przepisanie licznika prądu nic nie zmieni, jak wciaz czynszu administracyjnego (w ktorym czesto jest woda i ogrzewanie) nie przepiszesz.
tyle wymagań do najemcy, ale jak ja napisałem kiedyś że weryfikujemy zatrudnienie i KRD/BIG najemcy to było wiadro pomyj na mnie zrzucone
Zaciekawiłeś mnie. Rozwiniesz, podasz przykład?
@KromkaMistrz: oczywiscie, że zmieni, bo wątpię, żeby baba siedziała po ciemku, bez możliwości gotowania. A gdyby za to płaciła, to też wygryw, bo to zawsze kilka tysięcy rocznie mniej długów dla najemcy.