Aktywne Wpisy

wykop +11
Wykopowicze,
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli
zauważyliśmy, że od dwóch dni nie informowaliśmy o niczym pod #wykopchangelog a w tym czasie przybyło kilka zmian, o których warto jednak wspomnieć. A więc zaczynamy! (ง •̀_•́)ง
Co na Wykopie?
W ostatnich dniach pojawiło się kilka drobnych usprawnień, część z nich już zauważyliście. To między innymi:
przywróciliśmy przyznawanie osiągnięć;
- wprowadziliśmy też powiadomienia o nowych osiągnięciach;
- usprawniliśmy tagi autorskie, ich autorzy ponownie będą mogli

harold97 +312
Indoktrynacja on najmłodszych lat
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki
a potem 4 facetów na 25 bab ma robić im wystawne święto na swój koszt
#blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #cuckold #heheszki

Przypominam więc sobie o możliwości refundacji wizyty z innych placówek. Terminy już lepsze, ale i tak co najmniej 10 dni.
A wtedy trafiam na jakąś dziwną stronę, gdzie można kupić wizytę NA PONIEDZIAŁEK, w cenie 250zł. Już chciałem się zapisać, ale myślę sobie "ej zaraz, przecież znam te nazwiska". Więc zaczynam myszkować po tej stronie. Okazało się, że...
...tę stronę prowadzi MEDICOVER XDDDD
Czy te skurczybyki sprzedają wizyty poza abonamentem, przez co ludzie na subskrypcji są ruchani? No i czy jakbym się zapisał to bym dostał refundację? W końcu refundowane są wizyty z innych placówek, a o refundacji ich samych nie słyszałem.
#afera
zadzwoń na infolinie, na stonie nigdy terminów nie ma, a jak dzwonisz to są. Nwm czemu tak to u nich działa ale w pzu to samo xd
@FreeRiderr: dzwoniłem jakiś czas temu w sprawie proktologa to "eee no nie ma nic, zapiszę pana na listę rezerwową" i elo xd
Saltus ma umowę chyba ze wszystkimi.
Inna sprawa to jakość tych usług, idziesz do ortopedy na NFZ to, gdy się już dostaniesz, to załatwi cię kompleksowo, idziesz na POZ z takim saltusem to jedna wizyta = równa się jedna procedura medyczna, ale i
Więc zamiast pieprzyć to zadzwoń i termin dostaniesz.
Dzwoniłem na infolinię i #!$%@?. Nie mamy dla pana wizyty i co pan nam zrobisz.
przecież te abonamenty teraz jakością obsługi i czasami zrównały się z NFZ
właśnie a próbowałaś na NFZ?
To samo zauważyłem i też się #!$%@?łem. Miałem problem ze znalezieniem pediatry. Na mol brak terminów. Za hajs bez problemu.
Najgorsze, że podobna sprawa jest też w przychodni, w której jestem wpisany na NFZ, Etermed.
Ciezko się w tym kraju leczyć. Łatwo za to uzyskać L4.
@redempted: Chyba trzy razy było płacone: abonament, prywatnie i NFZ.
Na moje argumenty nikt nie odpisywał sensownie, pisali że służba zdrowia w USA jest zła
Więc mamy sytuację taką że korpa mało płacą więc są zadowolone, luxmedy i inne medicovery mało wydają na lekarzy więc też są zadowolone. A że usługi są gówniane? Nie ma to dla nich znaczenia.
@lukasgl: Przecież korzystający z usług medicover zazwyczaj mają to za co im zapłacił pracodawca a nie to co sobie "wybrali"
a jak dostaniesz skierowanie? u mnie niektorych specjalizacji nie bylo w zadnym terminie to zadzialalo to tak ze pediatra wystawil skierowanie do laryngologa ktore dziala w placowkach towarzyszacych i tam wizyta byla praktycznie od reki. tylko musi byc skierowanie a nie samodzielne chodzenie po placówkach
Miałem PZU... Gastrologs dostałem później niż NFZ
Tak samo korzystam z Luxmedu na Śląsku i jest zajebiście. Ostatnio laryngolog, gastrolog i internista znalezieni w terminach 1-3 dni maks, a często można złapać coś na ten sam dzień.
o dentyście nawet nie wspominam bo w miesiąc zrobiłem sobie 5 ubytków czyli wszystko co miałem w ramach abonamentu xD
Czasami faktycznie nie ma terminów ale wtedy wystarczy sprawdzać apke regularnie i na 99% coś się zwolni
te wykopowe jęczenie
a Ty myślisz, że jak robi Luxmed? Masz najwyższy abonament który daje największy dostęp do lekarza i najszybszy, wizyty za dwa trzy tygodnie. Wchodzisz z ulicy chcesz wyłożyć kilka stówek masz za dwa dni. Co im zrobisz? Firma prywatna, a jak się nie podoba to do NFZ będziesz miał za dwa lata ( ͡º ͜ʖ͡º).
@Tharbad: korzystam zarówno z refundacji jak i gwarancji terminu w medicoverze to skierowanie jest potrzebne tylko na badania, do specjalisty nie trzeba.
tak, a co?
Z NFZ można... za co płacisz. No ale to trzeba czekać.
No to abonament firmowy... Będzie szybciej...
ale!!!
tu też można zarobić, jak się da poza abonamentem jeszcze :)
Ciekawe co będzie kolejne.