Aktywne Wpisy

hansoloxd +556
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
Snowflake_ +11
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.5% (882)
- 11%-30% 9.3% (102)
- 31%-50% 2.1% (23)
- 51%-70% 8.0% (88)

W temacie sortowania komentarzy trzeba schować dumę do kieszeni i nie wymyślać koła na nowo, tylko przyznać że reddit ma najlepsze sortowanie komentarzy i ogólny design na takiego typu portale. Choć na pierwszy rzut oka wygląda skomplikowanie, to łatwo jest zrozumieć i się przyzwyczaić. Jak chcesz to masz komentarze od najlepszych do najgorszych, jak chcesz to od najstarszych do najnowszych i, co najważniejsze, odpowiedzi do komentarzy tworzą wątki tak, że widać co jest odpowiedzią do czego. Oczywiście można zrobić z tym jeszcze to że odpowiedzi są zwijane/niezwijane i się pobawić wizualnie z tym ogólnie, ale nie widzę lepszego rozwiązania w tym temacie
Reddit to najmniej czytelny portal ever jaki widziałem od kiedy mam neta czyli 20lat
Dla mnie reddit najgorszy