O! Jest i ona. Aktualizacja iOS 16.3, świadcząca o braku powagi i godności korporacji. Wzięli sobie ma barki jakąś żałosną misję i rozsiewają swój rasizm na cały świat. Jakby na CEO zatrudnili nie tylko geja, ale i czarną panterę, czy tam innego członka blm. Takich jaj jeszcze nie było, by do aktualizacji wpychać takie coś. Oczywiście problem baterii nie rozwikłany, więc daruję sobie ten cyrk.
@thority: Aż poszperałem: Współczesna lodówka, Automatyczne drzwi od windy, Sygnalizacja świetlna, Maska gazowa, Zraszacz, Domowy system alarmowy, Suszarka do prania, Rozrusznik serca, Łyżka do nakładania lodów, masło orzechowe, Chipsy ziemniaczane, Współczesny mop, Deska do prasowania. Poza tym gatunki muzyczne (np. jazz, blues, joungle… rap).
@thority: z pierwszej strony, która wyskoczyła mi po wpisaniu terminu „czarni wynalazcy” (czy jakoś tak). W tym przypadku jako twórca widnieje Otis Boykin, ale już widzę, że to tak nie do końca. Prawda wygląda tak:
Jego wynalazki obejmują rezystory elektryczne stosowane w obliczeniach, naprowadzaniu pocisków i rozrusznikach serca.
@Korda: to sprawdź jeszcze, jaki kolor miał Lewis Phectic Haslett. Ja nie wiem, google nie pokazuje. Co do lodówki to chętnie bym zobaczył, co masz na myśli mówiąc "współczesna", bo faktycznie na pomysł wpadł niestety biały i zapewne heteroseksualny Carl von Linde ( ͡°͜ʖ͡°)
Widzę, że narracja pod rasistowską modę BLM. Spróbowałem coś znaleźć na jego temat i o to co znalazłem:
John Standard ulepszył lodówkę, wprowadzając ręcznie napełnioną komorę lodową do schładzania. Zarejestrował swój patent na ulepszony projekt lodówki 14 czerwca 1891 roku.
@Korda: ale tak czy siak dzięki, parę prawd tam było, z alarmem czy sygnalizacją, zawsze się czegoś dowiedzieć można, ale weryfikować też trzeba, jak widać.
Jest i ona. Aktualizacja iOS 16.3, świadcząca o braku powagi i godności korporacji. Wzięli sobie ma barki jakąś żałosną misję i rozsiewają swój rasizm na cały świat. Jakby na CEO zatrudnili nie tylko geja, ale i czarną panterę, czy tam innego członka blm.
@Korda: No nie wiem, ja bym się raczej obraził na miejscu czarnych - z okazji Black History Month firma wprowadza zaawansowaną ochronę danych, klucze bezpieczeństwa i poprawę zabezpieczeń
#apple #ios #iphone #blm
Współczesna lodówka, Automatyczne drzwi od windy, Sygnalizacja świetlna, Maska gazowa, Zraszacz, Domowy system alarmowy, Suszarka do prania, Rozrusznik serca, Łyżka do nakładania lodów, masło orzechowe, Chipsy ziemniaczane, Współczesny mop, Deska do prasowania. Poza tym gatunki muzyczne (np. jazz, blues, joungle… rap).
@Korda: tak losowo akurat to wybrałem z listy- skąd info?
Wiarygodność artykułu sprawdziłem na sygnalizacji świetlnej (twórca Garrett Morgan) i domowym systemie alarmowym (Marie Van Brittan Brown – choć
@Korda: to sprawdź jeszcze, jaki kolor miał Lewis Phectic Haslett. Ja nie wiem, google nie pokazuje.
Co do lodówki to chętnie bym zobaczył, co masz na myśli mówiąc "współczesna", bo faktycznie na pomysł wpadł niestety biały i zapewne heteroseksualny Carl von Linde ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Strona oczywiście automatycznie tłumaczona na język przeglądarki (https://pl.411answers.com/a/w-jaki-sposob-john-standard-ulepsza-lodowke.html), a jak zacznę szukać po angielsku (https://aaregistry.org/story/john-standard-inventor-born/), to mam stronę z Afryką w logo. Nie było tematu. Przypisywanie sobie zasług przez czarnych.
W sumie może ktoś zrobi aplikację do symulacji zatrzymania pewnego osobnika xDDDDD
@Korda: No nie wiem, ja bym się raczej obraził na miejscu czarnych - z okazji Black History Month firma wprowadza zaawansowaną ochronę danych, klucze bezpieczeństwa i poprawę zabezpieczeń