Wpis z mikrobloga

@MarcelinaM85: przecież jak tak serio powiedział to nie jest powód do śmiechu, jeżeli podnosi 1.5 krotność masy swojego ciała na ławce płaskiej, będąc bokserem, a nie osobą która stricte zajmuje się na siłowni to faktycznie jest bardzo silny
  • Odpowiedz
@Birdie09: to raczej normalny wynik. Tym bardziej biorąc pod uwagę jego staż treningowy a jeśli wziąć poprawkę na to ile ważył bo pewnie to było coś powyżej 60+ to już nie robi żadnego wrażenia. Sam robiłem 1.7 krotność a chodzę 3 razy w tygodniu po prostu sie poruszać bez żadnej diety ani specjalnego planu.
  • Odpowiedz
@Birdie09: czym mniej ważysz tym łatwiej zrobić dobry rekord w stosunku do swojej masy ciała. Dużo łatwiej wycisnąć 90kg ważąc 60 niż wycisnąć 150 jak ważysz 100.
  • Odpowiedz
90 procent ludzi ma problem z podniesieniem swojej masy ciała;), ja ważąc 110 podnosiłem 70, teraz przy 80 -115 , jeśli podnosisz 1.7 to prawda że podnosisz 1.7 no to kwalifikujesz się na jakieś zawody amatorskie. Każdy kto trenował boks wie że nie siła rąk ma znaczenie a tym sporcie a nóg.
  • Odpowiedz