DerMirker DerMirker 25.01.2023, 11:34:01 0 + #microsoftpowerapps #microsoft #naukaprogramowania Koledzy, próbuję sobie w PowerApps wyfiltrować w SharePoincie same rekordy, gdzie jedno pole nie jest uzupełnione (puste pole w tabeli). Używam tego polecenia, jednak nie zwraca wyników. Na czym polega mój błąd?Filter('Przeszukiwana tabela ABC',NazwaPolaTextInput.Text in "Nazwa kolumny'.Value = "")
ShpxLbh ShpxLbh 25.01.2023, 11:41:26 via Wykop 0 + @DerMirker: użyj isblank("Nazwa kolumny'.Value) i zmień sobie power apps na angielski bo oczy kaleczy i pomoc ciężko w necie znaleźć.
DerMirker DerMirker 25.01.2023, 11:45:03 via Wykop 0 + @ShpxLbh: mam po angielsku, tylko dla przejrzystości chciałem po polsku. W którym miejscu mam użyć IsBlank()? Też tego próbowałem
ShpxLbh ShpxLbh 25.01.2023, 12:16:50 via Wykop 0 + @DerMirker: w polu items galerii czy to tabeli : Filter(nazwasharepoint;IsBlank(nazwapolawsharepoincie))
Koledzy, próbuję sobie w PowerApps wyfiltrować w SharePoincie same rekordy, gdzie jedno pole nie jest uzupełnione (puste pole w tabeli). Używam tego polecenia, jednak nie zwraca wyników. Na czym polega mój błąd?
Filter(
'Przeszukiwana tabela ABC',
NazwaPolaTextInput.Text in "Nazwa kolumny'.Value = ""
)