Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +128
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
weteye +222
#rozdajo #zalesie #ksiazki #prawo #pomocy #wykopeffect
TL;DR : poświęćcie chwile na przeczytanie do końca i wspólnie spełnijmy marzenie starszej kobiety (。◕‿‿◕。)
Cześć wszystkim.
Wczoraj natknąłem się na #tiktok na profil pewnej Pani Violetty, w której imieniu piszę ten wpis. Dokładniej na filmik, który poszedł viralem jak jej czworonóg sam ochoczo wchodzi do wanny, żeby się wykąpać w upalny dzień. Coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić więcej
TL;DR : poświęćcie chwile na przeczytanie do końca i wspólnie spełnijmy marzenie starszej kobiety (。◕‿‿◕。)
Cześć wszystkim.
Wczoraj natknąłem się na #tiktok na profil pewnej Pani Violetty, w której imieniu piszę ten wpis. Dokładniej na filmik, który poszedł viralem jak jej czworonóg sam ochoczo wchodzi do wanny, żeby się wykąpać w upalny dzień. Coś mnie tchnęło, żeby sprawdzić więcej
Mogą mieć sojuszników i partnerów handlowych, a jak nie będą współpracować, to zostanie im pooootężna gospodarka Rosji i kilku innych reżimów, które tak bardzo lubią.
Patrząc przez ten pryzmat osobiście mogę uznać że kanclerz Scholz działa na korzyść Niemieckiej gospodarki.
@420_3: Że nie będą za kilka lat graniczyli z Rosją.
@420_3: Przetestowanie Leopardów w boju.
Dziś dadzą kilka, a jeśli nie to za parę miesięcy trzeba będzie dać dużo więcej. Obecnie już Ukraina otrzymuje takie dostawy, jakie na początku byłyby w ogóle nie do pomyślenia, być może gdyby wcześniej tyle dostawali nie doszłoby do obecnej eskalacji.
@420_3: pokazanie swoim wschodnim sojusznikom, w tym Polsce, ze Niemcy moga byc gwarantem ich bezpieczenstwa. A tak robia cos odwrotnego.
@antslom:
Płaszcz ochronny? W sensie militarna obecność Amerykanów?
@420_3: pobudzenie ich zaszusznej zbrojeniówki, przekazane leopardy trzeba będzie uzupełnić w wielu armiach.