Aktywne Wpisy

MistrzPatelnii +136
"Australijska gwiazda filmów dla dorosłych jest oburzona podejściem mężczyzn do jej osoby. Billie Beever, była fryzjerka, samotna mama i użytkowniczka OnlyFans, marzy o znalezieniu partnera, który w przyszłości mógłby zostać jej mężem. Spotyka się jednak z nieuprzejmym traktowaniem, a wręcz wyśmiewaniem z ich strony. Swoją frustracją podzieliła się w jednym z filmów na TikToku. Ujawniła, z czym dokładnie się spotyka.
Billie wyznała w swoim filmiku na platformie, że ma dość takiego traktowania
Billie wyznała w swoim filmiku na platformie, że ma dość takiego traktowania

Klucz_Polski +61

Pomieszczenie nie jest ogromne ale wystarczające do pracy. Nie wiem jednak jak ustawić biurko a wizualizacja z projektu baaardzo odbiega od właściwych rozmiarów mebli :)
Ogólnie zmieściś tu chciałem biurko (raczej większe), jakiś regał na dokumenty/drukarkę, małą kanapę/fotel ze stolikiem kawowym i telewizor na ścianie (moje aktualne 32 cale).
No to teraz ale:
1. Nie chce siedzieć tyłem do drzwi wejściowych (pdk)
2. Nie chce siedzieć tyłem do okien
3. Mam sporą plątanine kabli (dwa monitory, dwa laptopy, stacjonarka, drukarka) przez co biurko na środku może nie być estetyczne.
Jakieś pomysły jak to urządzić?
#pracazdalna #pracbaza #programista15k #budujzwykopem #budowadomu #remontujzwykopem
Czerwone - krzesło
Niebieskie - biurko
Zielone - regały/komody
Różowe - telewizor
Żółte - kanapa i stolik
3. Ogarnij kable i masz problem z głowy. Korytko, kilka trytek, rzepów i będzie zajebiście. Poza tym to Twoje biuro a nie hol w Ritzu - function over form. Tylko bym się zastanowił nad kierunkami świata, żeby Ci słońce nie waliło w monitor wtedy kiedy zazwyczaj korzystasz.
props, że chciało Ci się wrzucić to w wizualizacje
Wtedy w monitor nic już nie będzie świecić na pewno
@ATAT-2: we własnym domu? #!$%@? zamek se zamontuj
@ATAT-2: To może w skali:
na czerwono - fotel
na niebiesko - duże biurko 160x80
na zielono - szafa aktowa 100x42x105h
na żółto - fotel 71x73 / sofa 119x76