Aktywne Wpisy
Kumplica +11
Dobra, może mogłam sobie darować tę drobną uszczypliwość, ale no… serio?
„Hej Witek Leszno”? Co myślicie mirki
#pytanie #pytaniedoeksperta #tinder #heheszki #zwiazki #bekazpodludzi
„Hej Witek Leszno”? Co myślicie mirki
#pytanie #pytaniedoeksperta #tinder #heheszki #zwiazki #bekazpodludzi
Kto tutaj nie jest za mądry
- Ty. Pan się ładnie przedstawił 35.1% (94)
- Witek z Leszno 64.9% (174)
pokyw12 +44
#famemma Rataj z taką noga wyszedł do walki. To trzeba być kompletnym debilem żeby jako federacja wrzucić go do klatki z taką noga, a jeszcze większym debilem jest on sam ze się na to zgodzil
#ukraina #rosja #wojna
Głupota to zawsze świetny temat do żartów.
Przyczyn nie znam, ale wiem, że wsadzili do JEDNEGO śmigłowca wierchuszkę MSW. To po prostu debilizm, który nasi czempioni popełnili 13 lat temu.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@RazumichinZiK: No to chyba muszą się z ciebie często śmiać.
@RafDan: nie ma to żadnego znaczenia jaka była przyczyna. Nie ważne czy to był wypadek, zestrzelenie itd. Wsadzenie wszystkich razem do jednego śmigłowca to po prostu skrajny debilizm. Po to się rozdziela ludzi, żeby żadna katastrofa nie doprowadziła do czegoś takiego.
@RafDan: to jest bardzo dobry temat do zartow. Moze wymienisz kolego wszystkie wypadki lotnicze w wykonaniu wladzy i ich przydupasow i ile trupa z tego powodu polecialo? bo #!$%@?, przez nieudolnosc wladzy (i tutaj pozdrawiam wojsko bo to #!$%@? wasza wina jest trepy, i wiem ze sie nic
@srgs: wole takich przydupasow i patusow jak ty wstawiac na czarna niz taplac sie w gownie razem z nimi.
Mam plakac z tego powodu? nad czyjas glupota?
@srgs: Tak, boli mnie że patusy z wykopu wyśmiewają tragedie i używają ją do politycznej wojny uderząjac we własny kraj. Czego nie rozumiesz? Przecież Ty nie masz absolutnego pojęcia ani o tym co się stało, ani o tym dlaczego tak się stało.
Pomijajac juz ten
i jak to mowia w wojsku