Jak wyszukuje tag przez pasek szukania, to pojawiają się WSZYSTKIE wpisy, ale pierwsze wyniki to wpisy archiwalne zamiast 'najnowszych'. Jak ustawiam filtr, żeby odwrócić kolejność wyników to przy kolejnym wyszukiwaniu dzieje się to samo.
Uważam, że lepszym dla użytkownika będzie wyświetlanie nowych postów jako pierwszych...
A teraz w radiu usłyszą Państwo cegiełke na rzecz ofiar powodzi – Moja i twoja nadzieja, w wykonaniu Sanah, Dawid Podsiadło, Daria Zawiałow, Vito Bambino, Roxi Węgiel, Viki Gabor....
Halo chłopy #cnc co tam dziś toczycie, frezujecie, szlifujecie. Ja dziś mam oddelegowanie na ukochanego TURA 50 i taki wałeczek elegancko utoczyłem a zaraz za ślimaki M3 Z3 się będę brał ʘ‿ʘ #pracbaza
Nie wiem jak to otagować...
Jak wyszukuje tag przez pasek szukania, to pojawiają się WSZYSTKIE wpisy, ale pierwsze wyniki to wpisy archiwalne zamiast 'najnowszych'. Jak ustawiam filtr, żeby odwrócić kolejność wyników to przy kolejnym wyszukiwaniu dzieje się to samo.
Uważam, że lepszym dla użytkownika będzie wyświetlanie nowych postów jako pierwszych...