Aktywne Wpisy
Cumulonimbus +392
źródło: temp_file1685186952601291906
Pobierz
inga +12
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie

https://allegro.pl/oferta/ysl-yves-saint-laurent-y-le-parfum-100ml-tester-13129970820?bi_s=ads&bi_m=showitem:allegrolokalnie:desktop:active&bi_c=YTM1ZjIwOWYtZjdmNi00YTJjLThiNjItNDhiZjJkMDU1MDk1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=240eab26-f056-4fce-874a-95a579268fb2
Prosze nie hejtowac, ja zielony w temacie - temu pytam.
#perfumy
PYTANIE DO ANKIETY
A swoja droga, podróby warte cos w przypadku perfum? Czy tylko dla handlarza, w celu nabrania klienta i zarobienia . A dla uzytkownika niewarte. Zapachy potrafia byc bardzo podobne? Tylko trwaloscia sie roznia? Czy jak to wyglada?