Aktywne Wpisy
wykop +29
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
Reepo +807
O, już wiem czemu wprowadzono listę słów zakazanych przez reklamodawców XD @mickpl spodoba ci się XD
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Gdy jadę do kołchozu by pracować fizycznie, zawsze rano mijam biurowce. Nikogo tam jeszcze nie ma, o 5:20 pracownicy biurowi jeszcze pewnie śpią i przez to mam codziennie feelsy. Mam duże kompleksy w związku z pracą, uważam, że każda, nawet najgorsza praca biurowa będzie lepsza od taśmowej. Jakie to musi być super uczucie wchodzić do biura rano. Widziałem w necie jak wyglądają biurowce od środka, czysto, ekspresy do kawy, jakieś piłkarzyki, sale do spotkań. Inny świat. Ja wchodzę do odrapanej, śmierdzącej skarpetami szatni, a potem do głośnej, zimnej hali (a w lecie gorącej). Dla mnie pracownicy biurowi to nadludzie. Już nawet nie wspomnę jak zajebiście musi się czuć ktoś kto pracuje zdalnie. Co taki zwykły chłop po maturze musi zrobić żeby kiedyś zaznać zaszczytu pracy biurowej? Czy mam szanse mając w CV od wielu lat tylko kołchozy? Jest ktoś komu udało się wybić do korporacji? Dajcie jakieś wskazówki #robpill #januszex #pracbaza #korposwiat #kolchoz #przegryw
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63c2919d01f4c80d19016a95
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Do wklepywania danych potrzeba naprawdę znikomych umiejętności, bo równie dobrze moznaby posadzić na takim stanowisku dobrze wytrenowaną małpę. Zacznij robić coś więcej niż pykanie w CSa od 16-23, jest tysiąc darmowych kursów z excela i podstaw angielskiego. 10 firm odrzuci twoje CV, ale za jedenastym razem ktoś postanowi dać ci szansę, tylko trzeba
A do
@AnonimoweMirkoWyznania: studia
A w tym czasie za pomoca vba i Power Query ogsrniasz automatyzację wlasnej pracy i moze uda sie znaleźć lepsza robo lub dodatkowy etat?
Jak cos uczę excela , Power Query i vba