Aktywne Wpisy
frenm +200
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
bobsley33 +200
Później ten 1k lvl był kamieniem milowym, ale za to puchar? Trochę żenada. A tutaj kolega
@Klucz13stka dokłada do pieca i mówi mi o 2k+ lvlach. Niezła rzeźnia tam musi być.
@vanzs: @Cedru: ja rozumiem wysoko levelowe moby itp itd, ale z tej tabelki wynika ze Goranca przy wbijaniu 2100>2200 lvl w ciągu 5 miesięcy wbiła ilość expa odpowiadającej 1>1116 lvl. p------e xD
W obecnej chwili ma ok. 190,350,637,900 doświadczenia (xp).
Jeśli robiłaby średnio 30,000,000 xp na godzinę, to potrzebne by było ponad 6300
@wojtek4531: 1000lvl jeśli będziesz n---------ł bez przerwy 250-300h miesięcznie wszystko na płatnych boostach to myślę tak z 3-4 lata. Przy graniu luzem w koło 100h msc to 6-8 lat.
Ja grając po 100h od 800 do 900 wbijałem rok.