Wpis z mikrobloga

Nikt mnie tak nie irytuje w tym programie jak Magda...oblanie wodą a wysmarowane ketchupem jednak robi różnicę... wstrętne babsko,widzi źdźbło w czyimś oku,ale kłody w swoim już nie..z dala od takich infantylnych kobiet..to jest dopiero dzidzipiernik...niestety myślę, że Tomek ją wybierze....
#40kontra20
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zdenix333: Jeszcze do tego ton głosu jakim zwraca uwagę. Do Dżoany na ceremonii chaosu mówiła jak do dziecka. Jakby uważała że jest dojrzalsza i mądrzejsza niż wszyscy zebrani.
  • Odpowiedz
@Dewasta: bo moja racja jest najmojsza ( ͡° ͜ʖ ͡°)znam taką..dzieci nie ma a poucza znajomych jak mają wychowywać swojego "Cypiska"( ͡° ͜ʖ ͡°)bezkrytyczne samouwielbienie.
  • Odpowiedz
@P123xyz: ich zachowanie było gówniarskie, ale oni tam wszyscy robią sobie takie niegroźne pranki. Mimo wszystko dostanie balonem z wodą to pikuś w porównaniu do tego co potem Magda zrobiła Izie xd Serio? smarowanie musztardą po włosach i twarzy plus szarpanie za kłaki? xdd
  • Odpowiedz
@zdenix333: mam dokladnie tak samo. Magda jest najmadrzejsza, najpiekniejsza, ma najwieksza klase, szyk i gracje, ma najwiecej inteligentnych i istotnych rzeczy do powiedzenia, jest lepsza od kazdej, ktora tam jest, a jesli ktos ma czelmnosc w jakis sposob ją krytykowac, to dlatego ze jej zazdrosci.
Na dodatek nie wiem czemu, bo nie mam nic przeciwko roznicy wieku, ale jak ona przytula sie do Tomka czy flirtuja czy chodza na randki,
  • Odpowiedz
@Scarlatti: cudne podsumowanie( ͡° ͜ʖ ͡°)kiedyś napisałam tutaj, że oni razem wyglądają jak pasierb z macoszką ( ͡° ͜ʖ ͡°)i nie wiem co mieliby razem robić?wspólne prasowanie? coś tam kiedyś gadała, że to ją uspokaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz