Wpis z mikrobloga

#rdr2 zacząłem epilog i wiem ze zostanę z ta grą jeszcze na długo. Tyle godzin spędzonych w tym świecie a nadal mi mało. Często się zatrzymuje żeby tylko podziwiać świat. Ta gra to mistrzostwo świata. Grałem w naprawdę wiele gier ale nic nie może się z tym równać nawet GTA choć z tego samego studia nawet wiedźmin o cyberpunku nie wspomnę z tym ostatnim grałem byle by to dopchać do końca. Może w the last of us 1 historia mocniej łapała za gardło ale i tak póki co RDR2 jest u mnie na pierwszym miejscu.
piotr-pankracy - #rdr2 zacząłem epilog i wiem ze zostanę z ta grą jeszcze na długo. T...

źródło: comment_16732946631UkPrkpZToRYbGK1asr19g.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@piotr-pankracy: No właśnie. O to jest pytanie. Jestem na początku gry i po kolei znajduję już skarby, kości dinozaura itp. Nie wiem co zostaje po skończeniu całej fabuły w grze. Na 100% zwierzęta i ludzie a ich zawsze można wkurzać, okradać albo zabijać.
Gdy już nie będziesz wiedział co robić z kasą a pumy będziesz zjadał na śniadanie to gra chyba się skończy, bo po najfajniejszym świecie jeżdżenie koniem i
  • Odpowiedz
@arinkao: Jest jeszcze online ale ja już za stary i za nerwowy jestem na takie rzeczy. Pograłem trochę w warzone i odechciało mi się grania online. Mnie RDR uspokaja a tego już od dawna szukałem. Usiąść po pracy pojechać w cholerę na koniu cos odkryć jakas chatę jakas jaskinie cos tam upolować iść na ryby. Tego mi trzeba było
  • Odpowiedz