Wpis z mikrobloga

Vape HHC-O XL 2ml firmy CCELL Apple Amnesia Haze

Wczoraj nie napisalem testu ze względu na to, ze nie byłby obiektywny bo byłem od rana najarany normalnym paleniem,

Zatem dzis rano wstałem zjadłem śniadanie i zaprosiłem mojego szwagra jako BETAtestera niebożego (czysty umysł, chłop pali p-------y jedynie, nawet nie pije. Nie zażywa ani nie jara) zażył ogólnie 6 chmurek na przestrzeni 30min
Po czym zostawiłem go w kuchni i wróciłem po jakichś 10minutach
Op miał gały jakby spalił gieta sam :D mówi, ze czuje się mega wyluzowany i ma b dobry humor
Mówi ze po aplikacji czuł gorąco w uszach/na uszach i jakby oczy mu się szkliły takie odczucie. Mówi, ze piękna luta bez psycho efektów. Pakulec się pojawia tak jak po normalnym
Wg niego jest to zacny produkt i działa

Natomiast moja opinia jest taka, ze wyczuwalne działanie lecz nie spodziewajcie się efektu „stoned” nie ma opcji. Sama aplikacja jest dosyć męcząca i generuje sporo kaszlu. Efekty czuć i faktycznie tez widać (oczy) aptetyt spory pojawia się juz koło 30min po aplikacji
To jest wyborna opcja dla aktywnych młodych ludzi
Ja natomiast preferuje oldskulowy tryb mianowicie usiąść skręcić, odpalić i poczuć ten przeżywający wnętrzności strzał thc mimo psych. skutków ubocznych.
Czy wrócę do hhco i kupię ponownie? Tak, zwłaszcza gdy będzie korzystna oferta jak na ten produkt. Jest to idealne na letni aktywny dzień np wakacje gdzie nie chcesz być zombie a jeno humora dobrego mieć.
Polecam
Biniu Binkowski Orzełek
#wykopjointclub #narkotykizawszespoko
A.....i - Vape HHC-O XL 2ml firmy CCELL Apple Amnesia Haze

Wczoraj nie napisalem t...

źródło: comment_1673267783mh4OTTi6bPZ6PvWmWUvZPe.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gzyro np. dla Ciebie Mysle, ze to byłoby idealne rozwiązanie. Poprawia humor, aprety czy relaksuje nie powodując tej schizy myślącej i stresującej jak thc

Mysle, ze mógłbyś spróbować jakiś produkt hhco tak o na próbę byku
  • Odpowiedz
Vape HHC-O XL 2ml firmy CCELL Apple Amnesia Haze

@ArturBinkowski: zobaczylem cene i wolalbym sobie normalne ziolko kupic, albo cos innego ;) (na odstawke normalnego palenia, na sen wypilem calego shota z 5000mg c-d i nic, dalej nie moglem usnac poki bucha z wiadra normalnego nie zlapalem) Po prostu c-d jest dobre, ale dla takich jak twoj szwagier to jest na wieczor po pracy do piwa.
  • Odpowiedz