Aktywne Wpisy
maybe +43
6aesthetic9 +12
Chyba widziałem kosmituf, anioła albo annunakich. Mieszkam z daleka od miasta, warunki do obserwacji nieba są perfekcyjne, umiem rozróżnić samolot, satelity, iss czy pociąg starlinkowy. Około 22 byłem zamknąc psa, patrze w niebo i widze jakis świetlisty obiekt podobny do satelity, leci od strony południowego zachodu jednostajną prędkością i nagle zaczyna zwalniać i przyśpieszać manewrując na boki jakby leciał slalomem. Doleciał do połowy nieba i z nikąd pojawiło się kolejne światło ale
- literatura z zakresu nauki ścisłe, słowniki, ksiązki telefoniczne itd odpadają, e-----a/ popularnonaukowe mogą być.
- książka liczy się od 150 stron do max 600
- mirasowi który poleci mi pozycje zdaje raport z tej książki w celu weryfikacji
- jeśli nie wykonam challengu do końca roku lub złamie się w kwestii dotykania. wypłacam jednemu z plusujących Mirasów 1000 złotych
- wpisy będe oznaczał tagiem #365dnimola
- liczę na waszą kreatywność
P.S Nie męczcie mnie 365 dni, Zmierzchami itd xD
#gownowpis #challenge #nofap #nofapchallenge #ksiazki
Btw, ależ ja szanuję taki challenge <3
@Tylko_Seweryn:
To jak go bedziesz myl ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Idz w jakosc a nie ilosc. Znam kogos, kto czyta jakies 20 ksiazek miesiecznie, ale wszystkie to "powiesci obyczajowe", czyt. romansidla. Tak na marginesie to ja nie wiem jak ci ludzie to pisza, bo widzialem eczytnik tej osoby i jeden autor potrafi 50 ksiazek matrzaskac ( ͡
Mistrz i Małgorzata - zwróć uwagę, zeby był to nowy przekład rodziny Przebindów