Wpis z mikrobloga

@SaintWykopek: łatwiej przykleić łatkę cpuna niż jest to z alkoholem bynajmniej u nas No przecież tutaj „nikt nie ma problemu z alko” a tal naprawdę czy dragi czy alko uzależnionym jest się już do końca życia
  • Odpowiedz
@SaintWykopek: Osoba zakłada niezmienność człowieka, co jest oczywistą nieprawdą, a do tego stosuje obelżywy zwrot, czyli mówi że jesteś zły i taki pozostaniesz. Zawsze pozostaniesz gorszy, a on lepszy.

Poproszę trudniejsze pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

Prawdą jest, że narkoman może stracić, porzucić cechy typowe dla narkomana, czyli przestać narkotyzować się.
Jednak częścią składową człowieka są jego wspomnienia, a
  • Odpowiedz
  • 0
@Nemayu myslalem, że rozszerzony punkt widzenia promują tylko ćpuny od psychodelików

Ale wy macie poprzestawiane od tych dragów

Cpalem dawniej różne rzeczy i nie zamierzam do tego wracać, bo widzę jak to prało łeb (alko też jak nie bardziej)

A wy miejcie szerokie pole widzenia lol xdddd
  • Odpowiedz
@Koobik:
Ten etanolowy ćpun pije alkohol może kilka razy w roku w ilości takiej, że nijak nie wpływa to na jego postrzeganie rzeczywistości. Jak dla mnie to alkohol w ogóle mógłby nie istnieć, i nijak by to nie wpłynęło na moje życie. Jakby alkohol był nielegalny to bym go nie pił, Ty za to łamiesz prawo, ryzykując wyrokiem by się naćpać, we are not the same ( ͡° ͜
Zgrywajac_twardziela - @Koobik: 
Ten etanolowy ćpun pije alkohol może kilka razy w r...

źródło: comment_1673270055jkt3yMZs75uUldRjjxLeEe.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Zgrywajac_twardziela: mordo po alkoholu ludzie żonę biją mordo ja się zjaram i leżę na kanapie i mordo rozkminiam programy przyrodnicze mordo a po alkoholu to się zrzygasz mordo alkohol to trucizna wątrobę niszczy mordko zajaram uspokoję się pójdę spać a po alkoholu to mordo kac jest
  • Odpowiedz
@Koobik: Rozszerzony punkt widzenia promuje każdy człowiek z RiGCzem. Im więcej wiesz, im więcej doświadczasz, tym szerszy punkt widzenia masz. Takie są fakty i nic na to nie poradzisz.
Człowiek pod wpływem wiedzy i doświadczeń poszerza swój punkt widzenia.
Możesz się wściekać na fakty, możesz robić jakieś projekcje, że skoro ty miałeś problemy ze sobą, to inni używający zwrotu, którego użyłeś kiedyś z kolegami będąc na bani, też muszą mieć jakieś problemy. Skoro ty ćpałeś to inni też musieli ćpać. Skoro ty zrobiłeś sobie śmietnik z głowy, to inni też mają śmietnik w głowie.

Generalnie przyczepiłeś się powszechnego zwrotu, bo masz jakieś swoje patologiczne skojarzenia. Na podstawie tego napisałeś bezpodstawne obelgi. Nie zastosowałeś żadnego argumentu, nie odniosłeś się do niczego. Brak w tym RiGCzu, więc rozumiem, że nie rozumiesz. Może od tego ćpania faktycznie już ci się poprzestawiało na stałe i to jedyny problem. Problem, że nie chcesz tego przyznać i próbujesz wmawiać, że to ci inni mają poprzestawiane, a tobie już przeszło. Bardzo chciałbyś w to wierzyć ¯\_(ツ)_/¯ Jakaś ćpuńska trauma ( ͡° ͜
Nemayu - @Koobik: Rozszerzony punkt widzenia promuje każdy człowiek z RiGCzem. Im wię...

źródło: comment_1673295808LS8Izh8mzbxdbopzvdf3GV.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Nemayu nie wściekam się xD

To jest po prostu rozczarowanie młodymi osobnikami, które niszczą swój potencjał wierzacw iluzję. To nic nie daje, to tylko stan upojenja/narkotyzowania się. Nic nie poszerza, najwyżej zakrzywia. To jest przykre i to chcialem swoimi uwagami wyrazić.
  • Odpowiedz
  • 0
@Nemayu osobiste wycieczki na temat mojego zdrowia psychicznego pozwól że pominę xD widzę mój wpis bardzo zabolał, ale gorzka prawda często boli
  • Odpowiedz
@Koobik: Gdzie tu hipokryzja? XD nie robię nic nielegalnego, nie upijam się, w życiu by mi do głowy nie przyszło ryzykować kłopoty prawne tylko po to żeby się nawalić ¯\_(ツ)_/¯ jak ktoś z własnej woli decyduje się łamać prawo tylko po to żeby się naćpać to ma jak dla mnie spory problem, prove me wrong ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz