Aktywne Wpisy
ATAT-2 +254
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
pokyw12 +62
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: Polacy wykreowali żużel i skoki? Nie, te dyscypliny powstały w czasach gdy Polska była jeszcze pod zaborami albo dopiero wracała na mapy świata. Przecież Polacy dopiero niedawno (z punktu widzenia historii) zaczęli odnosić regularne sukcesy w obu dyscyplinach
@cinu4: to wiele mówi o tym sporcie i oglądających. xD
Kibice nba, tenisa czy F1 oglądają późnym wieczorem, w nocy lub nad ranem, wręcz tym żyją, a tu "rzut młotem nie zgra się z rosołem? no to zobaczymy Halinko wynik w sporcie po wiadomościach" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajdek ma problem, bo jest na takim etapie, że
No tak, bo taki winstreak w tenisie to codzienność xD
@Milioner_z_Choroszczy Nikt tej lekkoatletyki nie ogląda. Gdyby ludzie to śledzili, to by nie potrzeba było wiecznej kroplówki kasy państwowej i spółek państwowych. Nie ma widzów, nie ma sponsorów i trzeba ładować pieniadze podatnika na cudzy zawód i hobby
Tak, uprzedzę ew. "replikę", na kopaczy się też ładuje kasę, co jest skandaliczne. Tyle że kopacze bez państwowych dotacji
Wy cały czas patrzycie przez pryzmat masowości danego sportu - rzut młotem interesuje 10 osób w
@Kolarzino: ale kretyńskie myślenie gówniaka instagramowego.
To jest renomowany plebiscyt, jeden z najstarszych na świecie, w którym nagrody
@wcfilmowe:
Ciekawe, czy Paweł Fajdek wie, kto to jest Sebastian Kawa. Bo byłoby głupio, gdyby się okazało, że nie wie, a się burzy o jakieś plebiscyty sportowca roku.
Kawa nigdy nie był chyba nawet w pierwszej dziesiątce, a
@Halbr: zesrają się. Piłka nożna zaczyna się w niskich ligach, bez nich nie byłoby ekstraklasy, a tam pompowane są ogromne pieniądze. Wystarczy, że zmniejszy się je o połowę i te klubiki zdychają w tydzień.