Aktywne Wpisy
noipmezc +23
macie taki produkt ktury sadzac po nazwie/opakowaniu/itp wydaje sie czyms innym niz jest w rzeczywistosci? ja tak mam z dolina noteci jak to pierwszy raz zobaczylem to mysalem ze to jakis suplementy dla sportowcuw a to k---a zarcie dla psuw
g500 +126
Macie historyjkę z dzisiaj
Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie
Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie
Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
Jest strona na telegramie gdzie tylko z samych ogłoszeń na vkontakte i jakiś lokalnych stronach mają potwierdzone wpisami prawie 11 tys zabitych, a to tylko z jakichś gownostron....nie licząc tych co nigdy nie wrócą.Zes przedtem może dane są lekko przesadzone ale nie sądzę że np połowa to ściema.