Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

  • 0
Ja nie odsaczalem grzybów od soku, woda na herbatę 80 stopni, cytryna, grzyby i herbata parzyć 20min do 30. Pijesz wywar na koniec dojadasz grzyby i po 30min powinno być błogo
  • Odpowiedz
@lukiboss: ja też nie oddzielałem grzybów i zalewałem zwykłą wodą+ sokiem z cytryny,
żeby było łatwiej wypić, to możesz zmielić grzyby (np. za pomocą młynka do kawy, uwaga, powstanie toksyczny pył)
  • Odpowiedz
@lukiboss: Mnie po wymieszaniu z cytryną na brzuchu targa jeszcze mocniej, od siebie polecam wrzucić drobne grzybki do np zupki chińskiej. Wchodzi mi wtedy praktycznie bez żołądkowych problemów. PS pamiętaj żeby woda nie była wrzącą
  • Odpowiedz
@lukiboss: kup sypana herbate yunan (albo jakos inna ,) zalej wrzatkiem , zakryj na pol godziny , nastepnie odsacz grzyby razem z herbata przez sitko , wczesniej zjedz cos typu jogurt , powinno pomoc
  • Odpowiedz
Ja zawsze zjadam miąższ grzybów przygotowując lemon tek. Nie ma pewności, że cała psylocybina zawarta w grzybach zostanie przekształcona do psylocyny, więc na wszelki wypadek zjadał całość, aby się nie zmarnowało
  • Odpowiedz