Wpis z mikrobloga

@666donovo: no to teraz sobie wyobraz że wmawiają ci że jesteś jedyną wyjątkowa inteligenta alternatywna i zasługujesz na wszystko. Dopóki jesteś na garnuszku rodziców wszystko jest spoko. Tatuaże kolczyki itp. i po tym nagle przychodzi zderzenie z rzeczywistością i okazuje się że nikt na dobrym stanowisku nie chcę mieć brudnopisu. I taki mindfuck, jak to? Przecież wmawiali że jestem jedyną wyjątkowa alternatywka i zasługuje na najlepsze a mój wygląd nie
  • Odpowiedz
@666donovo: no lepiej sobie jakoś układać życie posiadając jakiś względny dochód niż nie posiadać. To jeden z czynników. Najgorzej mają ci co spadają z wysokiego konia kiedy się zderza z rzeczywistością. Bo na Twitterze czy Instagramie świat jest oglądany przez różowe okulary
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@666donovo: niech zgadne, ćpanie, border, dwu biegunowe, depresja, lęki, złe towarzystwo itp. nie mówiąc o starym alkoholiku czy alimenciarzu, bycia gorsza corką itp. Taki wygląd to już wołanie o pomoc, zwrócenie na siebie uwagi. Poznałem w swoim życiu w k---ę ludzi, wierz mi
  • Odpowiedz