Wpis z mikrobloga

coś nie zgadzają się te pinezki na mapie, w mieście chodzież pokazuje 3 lokalizacje w których nie ma lotto ani nawet w pobliżu nie ma.

@ZnienawidziszMnie: możesz podrzucić nazwy tych punktów? Postaram się je zweryfikować i poprawić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ZnienawidziszMnie: @Nutaharion: Op podaje adres i nie ma szans na jego weryfikację, bo w końcu nie mieszka w danym mieście. Tak samo ostatnio szukałem tej zdrapki i adres kierował do biurowca (pisałem Ci już o tym, opie), zaś punkt lotto był w oddalonej o 50 m stacji benzynowej, która zapewne ma ten sam adres. Tu jest zapewne przyczyna, że konkretny budynek może się nie zgadzać. A poza tym
  • Odpowiedz
@Nutaharion: cześć pod wskazanym adresem w miejscowości Inowrocław 88-100 Jest żabka i mają lotto ale powiedzieli że takich nie mieli w ogóle, dasz radę zweryfikować czy dobry adres dałeś?
  • Odpowiedz
cześć pod wskazanym adresem w miejscowości Inowrocław 88-100 Jest żabka i mają lotto ale powiedzieli że takich nie mieli w ogóle, dasz radę zweryfikować czy dobry adres dałeś?

@sayanek: wg mnie na 100% w tej Żabce JEST cała paczka losów bo ten punkt cały czas przychodzi z ilością sztuk: 10. Pewnie dostali ją dawno temu, gdzieś wrzucili i o niej zapomnieli. Trzeba naciskać żeby naprawdę poszukali bo wg Lotto taka
  • Odpowiedz
@Nutaharion: Sprawdziłam wszystkie punkty z Olsztyna i w żadnej nie ma już tych zdrapek. W jednej żabce sprzedawca powiedział że jestem trzecią osoba od rana która o to pyta.
  • Odpowiedz