Aktywne Wpisy
WykopX +1206
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#film #filmnawieczor
Blade Runner - Łowca Androidów
Czworo androidów porywa statek i przylatuje nielegalnie na Ziemię. Łowca androidów - Deckard - ma za zadanie znaleźć i wyeliminować wszystkie. Absolutnie klasyczne kino Ridleya Scotta, zakładam, że każdy widział nie raz. Film robił i nadal robi wrażenie nie tylko przez przedstawiony świat cyberpunka ale również historię zahaczającą o filozofię i kręcącą łezkę w oku...
Reżyseria: Ridley Scott Helikopter w ogniu, American Gangster, Gladiator, Hannibal, Black Rain
S-F, kryminał
IMDb: 8.1/10
https://www.imdb.com/title/tt0083658/
https://upflix.pl/film/zobacz/blade-runner-directors-cut-1992
Warto było.
@s---k: Malo powiedziane. To jest dalej jeden z najlepszych filmow s-f w historii, jezeli nie filmow w ogole.
Zastanawiam się, czy jest coś czego w tym nie dostrzegłem.
@WLADCA_MALP: dobre pytanie :)
nie jestem filmowym wyjadaczem, ale też nie jestem nastoletnim fanem najnowszych filmów Marvela (z całym szacunkiem).
Przede wszystkim, z własnymi oczekiwaniami. Jeśli chodzi o film SF, przychodzi mi np. na myśl świetny film Gattaca, po którym miałem wielkie WOW, gdzie też akcji jest mało i zahacza o filozofię. Pewne wątki miał wspólne - wątek
BR to chyba jedyny wyjątek - za cholerę nie mogę dostrzec co się ludziom w nim podoba, jak dla mnie to wygląda na sentyment, bo film oglądali w dzieciństwie. Ale pewnie się mogę mylić.
@s---k: byłem na tym w kinie w listopadzie i potwierdzam, dalej robi.
@Hatespinner: z ciekawości popatrzę, ale co masz na myśli "prawdziwych"? Brzmi to tak jakby ci prawdziwi to tacy co uwielbiają BR z notą 10/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak możesz to daj ze dwa nazwiska
soundtrack może tak, ale że efekty czy gra aktorska? O kurde, grubo...