Wpis z mikrobloga

@ravau: Patrząc na jej twarz i biust obawiam się że i figura jest dziełem chirurgii plastycznej bardziej, niż pracy nad soba.
Nie znam jej życiorysu i byłem przekonany że ona jest po 50, a tymczasem okazuje się że nie ma nawet 40 lat.
Nic szczególnego.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@mokry_sen_polonisty: możesz się z niej śmiać bo wygląda jak stereotypowa blondynka aczkolwiek IQ ma pewnie wyższe niż 99% wykopków :)

"W 2008 roku zdobyła certyfikat Stowarzyszenia Mensa. Dorota Rabczewska-Stępień uzyskała wtedy wynik 156 IQ. Co ciekawe, poziom ten uzyskuje zaledwie 1% populacji."
  • Odpowiedz
@maikeleleq: @weezyxboss: @AntyKuc: @emjot86: @gorszy_koniec_ukladu_pokarmowego: @Akuzativ94: @eloar: aż poszukałem zdjęć innych "polskich gwiazd" z tej ścianki.

Zapraszam do porównania z doda, jak reszta wyszła. :)

Trzeba poprostu ogarniać, że dobry kadr to 90%, sukcesu, potem oświetlenie i filtry z retuszem robią swoje.

Czerwonowłosy bez makijażu, widziany face2face w knajpie, wygląda jak wrak człowieka, menel. :)

Więc w tym zestawieniu Dorota nie wygląda źle, poprostu ta
ravau - @maikeleleq: @weezyxboss: @AntyKuc: @emjot86: @gorszykoniecukladu_pokarmowego...

źródło: comment_1672765195xH4JJQm1o6kfpWIekl8WlH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Tam gdzie są kolorowe linie są zmiany, tam gdzie biały to jest nieruszane

@MMMMMMMMMMM: to tak nie działa. Nie masz pojęcia na jakiej zasadzie przeprowadza się ELA. Poza tym działaniu tej metody jest tak łatwo zapobiec, że to co robisz nie ma sensu.

W skrócie ELA czyli Error Level Analysis polega na porównywaniu artefaktów kompresji stratnej jak np. w formacie .jpg. Robi się to porównując przede wszystkim rozmiar artefaktów, jeżeli jest
KaiserBrotchen - > Tam gdzie są kolorowe linie są zmiany, tam gdzie biały to jest nie...

źródło: comment_1672766090dTHsY7zuQLP7mNWaAxdHne.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
To Doda sie tak wystroiła ? Ej, wogóle to jest prawdziwe foto czy fotoszopka? Bo jak to prawda to zaraz sie zesram.

@ijones: Wyglądała tak na scenie jakoś poniżej minuty, a potem #!$%@?ła sztuczki magiczki i dalej już była normalnie
  • Odpowiedz