@ravau: Patrząc na jej twarz i biust obawiam się że i figura jest dziełem chirurgii plastycznej bardziej, niż pracy nad soba. Nie znam jej życiorysu i byłem przekonany że ona jest po 50, a tymczasem okazuje się że nie ma nawet 40 lat. Nic szczególnego.
@mokry_sen_polonisty: możesz się z niej śmiać bo wygląda jak stereotypowa blondynka aczkolwiek IQ ma pewnie wyższe niż 99% wykopków :)
"W 2008 roku zdobyła certyfikat Stowarzyszenia Mensa. Dorota Rabczewska-Stępień uzyskała wtedy wynik 156 IQ. Co ciekawe, poziom ten uzyskuje zaledwie 1% populacji."
Tam gdzie są kolorowe linie są zmiany, tam gdzie biały to jest nieruszane
@MMMMMMMMMMM: to tak nie działa. Nie masz pojęcia na jakiej zasadzie przeprowadza się ELA. Poza tym działaniu tej metody jest tak łatwo zapobiec, że to co robisz nie ma sensu.
W skrócie ELA czyli Error Level Analysis polega na porównywaniu artefaktów kompresji stratnej jak np. w formacie .jpg. Robi się to porównując przede wszystkim rozmiar artefaktów, jeżeli jest
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#wednesday #jennaortega #netflix
Podobno (plotek), ona mocno popłynęła na tych wałach filmowych i rozwodzie, że niby groszem nie śmierdzi xD
@MMMMMMMMMMM: przecież to bzdura XD
Nie znam jej życiorysu i byłem przekonany że ona jest po 50, a tymczasem okazuje się że nie ma nawet 40 lat.
Nic szczególnego.
"W 2008 roku zdobyła certyfikat Stowarzyszenia Mensa. Dorota Rabczewska-Stępień uzyskała wtedy wynik 156 IQ. Co ciekawe, poziom ten uzyskuje zaledwie 1% populacji."
Zapraszam do porównania z doda, jak reszta wyszła. :)
Trzeba poprostu ogarniać, że dobry kadr to 90%, sukcesu, potem oświetlenie i filtry z retuszem robią swoje.
Czerwonowłosy bez makijażu, widziany face2face w knajpie, wygląda jak wrak człowieka, menel. :)
Więc w tym zestawieniu Dorota nie wygląda źle, poprostu ta
Komentarz usunięty przez moderatora
@MMMMMMMMMMM: to tak nie działa. Nie masz pojęcia na jakiej zasadzie przeprowadza się ELA. Poza tym działaniu tej metody jest tak łatwo zapobiec, że to co robisz nie ma sensu.
W skrócie ELA czyli Error Level Analysis polega na porównywaniu artefaktów kompresji stratnej jak np. w formacie .jpg. Robi się to porównując przede wszystkim rozmiar artefaktów, jeżeli jest
@ijones: Wyglądała tak na scenie jakoś poniżej minuty, a potem #!$%@?ła sztuczki magiczki i dalej już była normalnie
@vismaiorr: dla konesera plastików i androgynicznych karyn pewnie tak