Wpis z mikrobloga

@Naczelny_Cenzopapista: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD najlepsze jest to ze to troche prawda, a w tym watku co tu podlinkowalem ktos napisal posta (i go zminusowali) ze niby jest kobieta i go boli wlasnie taka wizja i tam wrzucili tego polla aby go wyjasnic (bo skad inaczej bym mial ta grafike jakby jej nie podali)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@M_xxx: no to nie jestes nowoczesnym lewakiem. Nowoczesny lewak slucha mediow i stamtad bierze narracje o tym co jest dobre, a co zle. Nie wolno uzywac logiki, trzeba wielbic "dobrych" politykow, "dobre" elity, itd.
  • Odpowiedz
no to nie jestes nowoczesnym lewakiem. Nowoczesny lewak slucha mediow i stamtad bierze narracje o tym co jest dobre, a co zle

@NewBlueSky: To akurat jest typowe dla prawicy.

Nie wolno uzywac logiki, trzeba wielbic "dobrych" politykow, "dobre" elity, itd.

@NewBlueSky: To już w ogóle jest prawicowe z definicji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@M_xxx: dibra jednak jestes chyba typowym nowoczesnym lewakiem, ktory mowi ze czarne jest biale jesli ma taka agende xD dobrze, ludz sie dslej ze ty jestes good guy
  • Odpowiedz
@M_xxx: no inteligencja kolego nie grzeszysz, ja jestem centrysto-lewicowcem ale moje przekonania sa wewnetrzne, nie tak jak wasze nielogiczne brane z agendy, bo to modne.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: widzisz kolego, już miałem pisać że kobiety w większości grają supportem bo są zaciągane do gry przez kogoś i support wydaje im się rolą która jest "najprostsza" do grania, plus to idealna rola do duo ale zobaczyłem że postujesz na famemma. Trzymaj się tam z tą "inteligencją" którą M_xxx nie grzeszy XD
  • Odpowiedz
@wideokojimbo: ty tez ograniczony? dobrze ze od tego zaczales

Wy malkontenci macie jakies zle i dobre tagi, boicie sie uzywac wybranych z nich, bo inaczej nie bedziecie "good guys".

Kolejny i to samo ograniczenie xDDD ale z was beka do kwadratu
  • Odpowiedz
@wideokojimbo: jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj malkontencie

niektorzy maja szersze horyzonty niz to co tam ci sie w wyobrazni pojawia i z powodu czego sie co noc moczysz, tak bardzo zle tagi. Jakbys mial choc grosz inteligencji to wiedzialbys ze najlepsze socjologiczne obserwacje i dyskusje dynamiczne przeprowadza sie w ramach dynamicznych tematow, np wkolo programow jak fame mma, internetowe dramy, programy telewizyjne jak rolnik szuka zony. Przynajmniej do
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nawet nie wiesz jaki to jest dla mnie komplement, bycie uznanym za ograniczonego przez fana patusów bijących się po ryju. Ale nie no, spoko, udawaj dalej że to oglądasz "dla wyższych celów" panie arcymądry. Jak będziesz wystarczająco długo to tłumaczył innym to może nawet uda ci się samego siebie przekonać.
  • Odpowiedz
@wideokojimbo: fana patusów, znowu walczysz z urojonem chocholem. Halo Mirek, pora wracac na ziemie, obudz sie bo sie zesrales xDDD

Jestem fanem patusow bo uzylem tagu xDDDDDD od dziecka wierzylem w rownosc ludzi ale kontakt z malkontenctwem twojego pokroju zawsze mnie wyprowadza z tej wiary. Niby zaczynamy od zera i kazdy ma swoj mozg, ale widze ze wasze mozgi sa gorsze. Pamietam najwieksze rozczarowanie jak okazalo sie jak glupi sa
  • Odpowiedz