Wpis z mikrobloga

Wiecie jakie to bedzie piekne za 3 lata na tym tagu? Spadkowce będą mieli swoje ratki 2% normiki spadek stóp procentowych połączony ze wzrostem wynagrodzenia a wzrostowce mieszkanko po flipperze który się nie wyrobił na zakręcie awwww świat może być taki piękny, a kredyt jak widać może finalnie łączyć nie tylko małżeństwa.
#nieruchomosci
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BHN_LLU: jest i nasz naczelnie lamentujący z bólem d--y odnośnie kredytów, na które będzie się dokładał ( ͡° ͜ʖ ͡°) przez święta twój ból nieco złagodniał czy dalej mocno piecze?

@Reanef: widzę, że masz jakieś kompleksy związane z w------------m - pewnie to kazała zrobić ci żona jak zobaczyła, ile zarabiasz. Napisz jej, że podnieśli minimalną, co wyzeruje wzrost miniratki, może teraz wróci ( ͡
  • Odpowiedz
@francoisinho: weź znajdź gdzie ja lamentuje na wysokość rat XD to tobie ból d--y już zaburza percepcję. To się nazywa zazdrość. Ja raczej się cieszę że mi kredyt przyznali i kolejne mieszkanku już spłacam, a Ty się modlisz by wyrównanie za prąd od landlorda nie przyszło
  • Odpowiedz
@francoisinho: jak narazie jedyną osobą która probuje dokuczyć innym jesteś Ty. Ty zacząłeś obrażać innych i to Ty masz widocznie jakiś problem. Obydwoje spłacamy miniratki taka prawda tyle że ja swoją a Ty cudzą. W świecie relacji miedzyludzkich Twoja sytuacja nazywa się cuckoldowaniem.
  • Odpowiedz
@Reanef: no proszę, coś ci szklana kula nie działa, bo ja nie spłacam niczyjej raty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bardzo mi przykro, że wspomnienie o twojej rosnącej miniratce uważasz za dokuczanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@francoisinho: no próbujesz usilnie mi wmowic ze to problem jak w memie z chałwą. To ze mieszkasz w jakimś p---------u po babci wlasciciela wcale nie znaczy ze nie spłacasz obecnego jego mieszkania na osiedlu oskarkowym
  • Odpowiedz
@Reanef: strzelaj dalej, jest śmiesznie xD nowe mieszkanie, oddane tuż przed pandemią xD

Ale musisz mieć przykre doświadczenia życiowe, skoro myślisz, że wszyscy mieszkają w p-----------h po babci właściciela xD rozczaruję cię, mieszka tam tylko plebs twojego pokroju xD
  • Odpowiedz
@francoisinho: dobra nie masz kredytu kupiles za gotowke i nie wynajmujesz wiec nie placisz jakichs 3k za miesiac odstepnego komus cuckując na kredyt grazie. Wygrałes życie
  • Odpowiedz
@Reanef: daj spokój z chamem. OP ma w głowie nasrane, żyje z hejtu. A to co on pisze to możesz sobie w bajki włożyć. I tak nie sprawdzisz, niech sobie tam marzy. A prawda taka że siedziby Landlorda i becaluje co miesiąc i to go tak boli dlatego tak nienawidzi tych którym się udało być na swoim. A jak już ma kilka mieszkań to już całkiem diabeł wcielony dla niego
  • Odpowiedz