Aktywne Wpisy

Nutaharion +793
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Variv +290
#januszebiznesu #inpost
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
źródło: temp_file5537368078065673974
Pobierz

Poprzedni rok nie był dla mnie taki zły, kiedy patrzy się na niego z boku. W 2 januszexach robiłem i rzuciłem papierami, byłem bezrobotnym przez prawie pół roku, ale znalazłem naprawdę fajną robotę za dobre pieniądze. Znalezienie tej roboty znacząco poprawiło moją #depresja . Kupiłem motorek i cieszę się za każdym razem, jak na niego wsiadam.
No ale nie wszystko było takie fajne. Straciłem kota, co bardzo przeżyłem i piłem za dużo. Coś było pite prawie codziennie. Nie w ogromnych ilościach, ale 1-4 piwa nie były niczym dziwnym. Mimo wszystko uważam, że wychodzę na prostą.
W tym roku chciałbym schudnąć z 8-10kg, znaleźć sobie "szarą myszkę", dla której mógłbym się starać być lepszą wersją siebie i znacząco ograniczyć #a-----l . Podejrzewam, że ograniczenie alkoholu przyszłoby w momencie znalezienia partnerki, chciałbym mieć dla kogo być trzeźwym, żeby spędzać razem wartościowy czas. Na tą chwilę nie mam i piję dla lepszego humoru. Ileż można spędzać czas samemu, kiedy chce się z kimś dzielić czas wolny?
To by w sumie było na tyle w kwestii tego wysrywu. Życzę sobie, żeby moje marzenia na ten rok się spełniły, a Wam życzę czego tylko chcecie, podpisuję się pod Waszymi marzeniami/planami. Oby ten rok był dla nas wszystkich lepszy. #sylwesterzwykopem #alkoholizm #samotnosc #gownowpis #oswiadczeniezdupy
@chlebicek: zrób to dla siebie, a nie czekaj specjalnie na "szarą myszkę" przyjacielu, trzymam za Ciebie kciuki oraz mam nadzieję, że 31.12.23 się tu ponownie spotkamy, a wtedy będziesz mógł się pochwalić kolejnymi sukcesami, cieplutko pozdrawiam i ściskam :)