Aktywne Wpisy
GabrielOcello +681
Rozumiecie w ogóle bekę, że pomimo tak dużego sprzeciwu społeczeństwa pachoły z rządu dalej kminią jak tą j----ą ustawę przepchnąć dalej, bo im tak pan deweloper powie? To jest taka abstrakcja, że nie mogę xD ja wiem, że myślenie o rządzie, który działa w służbie obywateli to jakaś utopia, ale to jest już srogie mafijne działania i łapówkarstwo, a oni się nawet z tym nie kryją. Jak se myśle kogo mamy w
MarcelFerry +320
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
-wciąż oddycham
-wszyscy moi bliscy oddychają
-dzięki konsekwentnej pracy nad sobą zrozumiałem siebie troszkę lepiej, dzięki czemu moje życie stało się znacznie prostsze
-zrobiłem zyciowke na ulicznych 10km i w półmaratonie
-odbyłem setki biegów i spacerów po mojej okolicy, czerpiąc z każdego z nich radość najprostszą
-moje BMI wciąż w normie
-pracując mądrze, dobrze zarobilem i pomogłem w pracy wielu osobom, przy stosunkowo niewielkim stresie
-chyba ani razu nie pokłóciłem się z żoną, ani żadnym innym człowiekiem, ani przez chwilę nie złapałem się na dłużej gniewu w stosunku do czegokolwiek
-przeżyłem fanastyczny festiwal muzyki elektronicznej i wyczekany koncert Nicka Cavea, będąc na tych imprezach pierwszy raz nie z grupą znajomych, ale tylko z moim najlepszym przyjacielem, moją żoną
-przeżyłem nieoposane trzy tygodnie podróżując po Ekwadorze i Galapagos, pierwsza wyprawa od trzech długich lat
-zrobiłem bilans 40 latka i mam wszystko w normie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-rozwinąłem w sobie zrozumienie i akceptację, która min pozwala mi wciąż czerpać pewną radość z czytania wykopu...
Życzę Wam wszystkim wszytkiego najlepszego w nadchodzącym roku, nade wszystko spokoju serca i otwartości umysłu, ze szczególnym pozdrowieniem dla mireczkow z #medytacja #ogrodnictwo i mojego umiłowanego #bielskobiala
#festfestival #bieganie #zwiazki
@KrolWlosowzNosa: Jak to taki rok bez spełnienia Polskiego obowiązku? Chcesz stracić obywatelstwo?
Oby kolejny był dla Ciebie jeszcze lepszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niewiemja: To tak jak my, ale jeszcze do północy jest sporo czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@magnes125: Chyba od godziny xD
To dobrze, bo bardzo lubię Twoje wpisy ( ͡° ͜ʖ ͡°)