Ponieważ jestem oszczędnym człowiekiem ( ͡°͜ʖ͡°), prowadzę sobie od kilku lat zapiski wydatków. No i wyszło mi, że w 2022 wydałem na gierki 8k. Nie wiem, czy to dużo, czy to mało. Jak to wygląda u was?
@wylisiony_afrowiorek: mam game passa (do 2025) i ps premium. Także wiem, jak oszczędzać ( ͡°͜ʖ͡°). Na XSX wleci wo lang i ta gierka od urków, także cyk 500zł w kieszeni :)
@Fox7er: Liczyć razem z zakupem nowych bebechów czy bez? W każdym razie, za same gierki wyjdzie jakoś 4 stówki chyba (gamepass + kupiłem kilka gier na promkach)
@Fox7er: choćbym chciał nie wydałbym takiej kasy na gierki, bo zwyczajnie nie ma tylu dobrych gier, których jeszcze nie mam ¯\_(ツ)_/¯ Musiałbym budować swoją kolekcję od zera.
A odpowiadając na pytanie, to pewnie nieco ponad tysiaka, może 1,5 k. Z nowych gier na premierę chyba tylko Dying Light 2, Elden Ringa i Modern Warfare kupiłem, z jednego bundla i jakieś pojedyncze starsze gry + game pass.
@Fox7er: Ja na gry w tym roku wydałem tylko 5 zł (Portal with RTX w promocji na steam), dzięki czemu uzbierałem na RTXa 4090 i gram sobie na piratach w cudownej jakości.
No i wyszło mi, że w 2022 wydałem na gierki 8k. Nie wiem, czy to dużo, czy to mało. Jak to wygląda u was?
#ps5 #gry #xboxseriesx #pcmasterrace
Myślę, że wydałem w tym roku...
da sie grac nawet za darmo w do bre gry
A odpowiadając na pytanie, to pewnie nieco ponad tysiaka, może 1,5 k. Z nowych gier na premierę chyba tylko Dying Light 2, Elden Ringa i Modern Warfare kupiłem, z jednego bundla i jakieś pojedyncze starsze gry + game pass.
Stać cię na kartę za ponad 10k, ale na gry już nie?