Netflix, Snap, RobinHood, Zoom, Facebook czy Spotify dotknąć można
@Xtreme2007: są to na pewno realne spółki generujące realne pieniądze. A że wycena oderwała się od fundamentów, to co poradzisz? Btc jest tym samym, co przedstawiony przez ciebie przykład - spekulacją bez fundamentów¯_(ツ)_/¯
@Xtreme2007: można się śmiać, ale w moim portfelu najlepsza inwestycja był doge coin. No chyba ze mi Binance zlikwidują - to wtedy już nie. W piku x17 a teraz nadal trzyma prawie 50% na plus. Będę dokupować krypto tak za rok/dwa jak wstyd się będzie przyznać do tego, że inwestuje się w kryptowaluty ( ͡°͜ʖ͡°)
@Corona_Beerus: Najpierw z instagramow, Twitterow i tinderow musi zniknąć z opisu ludzi „crypto investor” - coś mi mój nos upośledzonej małpy mówi, że teraz zamieni się to na „gold investor” i nowy amberGold(który notabene powstał w czasach kryzysu 2009 roku)
@widmo82: Pytanie kto kupił wtedy i siedział na dupie nie dokupując. Od sierpnia 2020 było drożej niż jest teraz. Nawet nasz anonimowy programista, który wchodził w to chyba jeszcze w 2019 ma średnią $80, czyli zysk 50% z całej inwestycji (nie biorąc pod uwagę utopionych opcji).
@BurzaGrzybStrusJaja: Głupków co oczekują niemożliwych stóp zwrotu nie brakuje. Tak że ci ludzie zawsze będą dojeni, zmieniać się będą tylko instrumenty.
@Xtreme2007: Dobrze, ze umieściłeś TESLĘ. W ciągu kilku lat ludzie zarabiali na ich akcjach grubą kasę. Aż sam Elon mówił publicznie, że przepłacają, i że firma nie jest tyle warta. Więc nastąpiła redukcja. Już widzę, jak rekiny kryptowalut uprzedzają, że Bitcoin ma za wysoką cenę ( ͡°͜ʖ͡°)
Bitcoin to ściema, bo nic nie tworzy i nie można go dotknąć, za to Netflix, Snap, RobinHood, Zoom, Facebook czy Spotify dotknąć można :)
#bitcoin #kryptowaluty #gielda #ciekawostki
źródło: comment_1672389673jAuAOtSkQhOj57u4M0Fb6N.jpg
Pobierz@Xtreme2007: są to na pewno realne spółki generujące realne pieniądze. A że wycena oderwała się od fundamentów, to co poradzisz? Btc jest tym samym, co przedstawiony przez ciebie przykład - spekulacją bez fundamentów¯_(ツ)_/¯
W piku x17 a teraz nadal trzyma prawie 50% na plus. Będę dokupować krypto tak za rok/dwa jak wstyd się będzie przyznać do tego, że inwestuje się w kryptowaluty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@itzan92: a od np. 2020 ile? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Najpierw z instagramow, Twitterow i tinderow musi zniknąć z opisu ludzi „crypto investor” - coś mi mój nos upośledzonej małpy mówi, że teraz zamieni się to na „gold investor” i nowy amberGold(który notabene powstał w czasach kryzysu 2009 roku)
@Xtreme2007: solidne spółki amerykańskie spadły średnio 9% od początku roku. Wydmuszki z nasraka robią co do nich należy.
źródło: comment_1672394658TY2FjohxK7AYffvYPSSoW3.jpg
Pobierzźródło: comment_1672396140agu42IzlwjjVkFI1SBt2u7.jpg
Pobierz