Wpis z mikrobloga

Wszyscy komu do śmiechu, że ferarka s--------ł jebnijcie się w łeb chłop z 40kg cięższy o 15cm wyższy nabity s------l i nie wiadomo czy też nie trzymał czegoś w łapie bo na żadnej perspektywie typa nie widać, czy sprzęt miał czy nie. Można ferarki nie lubić ale nic nikomu nie zrobił żeby taką akcje o---------ć. C--j do d--y łysemu cwelowi i tyle. Zawiadomienie na tajlandzkie bagiety zgłoszone, nawet go k---a niech na tydzień zamkną to może domyśli się, że jest z-----y
#famemma
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XYZ91: co do ustawki to nie sądze bo jeśli to była by ustawka to oskar leci do bociana, te emocje były tak autentyczne, że się tego nie da ustawić, chyba, że nie wiedział a jak tak było to c--j do d--y ferarce za takie akcje.
  • Odpowiedz
@hmmmmm123: Nie przejmuje mnie az tak zycie kogos z internetu, zwby na powaznie sie tym zajmowac i przezywac. Slabo, ze takie rzeczy maja miejsce, ale coz .. zycie. Nieraz mialem podobne sytuacje bo za malolata sie chodziło po melinach, ale wtedy nikt by nie pomyslal o robieniu na tym siana i wrsucania tego do internetu xD Dla mnie obaj sa pajacami i tak to traktuje.
  • Odpowiedz
@hmmmmm123 generalnie to wiesz jakby abstrahując od tej sytuacji i tego wjazdu, to nie jestem w ogóle zdziwiony że ferrariego cały czas ktoś dojeżdża w ten czy inny sposób. Opowiada że łamał ludziom czaszki, tworzy wizerunek groźnego typa, krzyczy o byciu władcą piekieł, uważa się za wielkiego fajtera bo poskładał jakiś tam frikowych placków dodatkowo chwali się hajsem na lewo i prawo. Dodatkowo co to za argument że ten cięższy to
angelofdeath007 - @hmmmmm123 generalnie to wiesz jakby abstrahując od tej sytuacji i ...
  • Odpowiedz
@angelofdeath007: Są naprawde ludzie, którzy biorą wszystko na serio szczególnie w otoczce freak fightow? Przecież to ma być show muszą p-------ć kocopoły, to przynosi widownie kogoś w jakiś tam sposób to pobudza ale takich rzeczy nie bierze się na poważnie, trzeba być naprawdę mocno spaczonym, żeby myśleć, że jakiś chłopaczek to prawdziwy gangster i tak sobie o tym otwarcie mówi. Dla mnie sytuacja jest p------a bo co innego gdyby łysy
  • Odpowiedz
@hmmmmm123: oczywiście że każdy by się obsrał gdyby wbił mu na chatę dwumetrowy nasterydowany patus ale nie każdy robi z siebie władcę piekieł, łamacza czaszek, zabijakę i najbardziej groźnego polskiego zawodnika

Nie pochwalam tego co zrobił ten patus i gardzę takimi jak on ale nie oszukujmy się, gdyby ferarka nie robił z siebie takiego pajaca kozaka to nie spotkałoby go 90% rzeczy które mu się przydarzyły przez ostatnie dwa lata
  • Odpowiedz