Aktywne Wpisy

Darknes17 +134
Chłop chciał sobie uszyć bluzę bo nigdzie idealnej dla siebie nie mógł znaleść, a teraz zmienia maszyny na przemysłowe, bo nie wyrabia z produkcją xD
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
Pięknie jest po 30latach znaleść swoje ikigai (。◕‿‿◕。)
#szycie #rekodzielo #chwalesie
źródło: temp_file5775170451476441091
Pobierz
Endorfinek +9
Pytanie do smakoszów metki wołowej, dodajecie jeszcze coś poza cebulą jako dodatek do kanapki?
#jedzenie #jedzzwykopem
#jedzenie #jedzzwykopem
źródło: IMG_6423
Pobierz

@7160: będą to nie mobiki tylko zawodowi
@cybulion kto w-----ł tych wyjętych spod polskiej jurysdykcji żołnierzy? xD
@NapoleonWybuchowiec: no poprosilem cie azebys mi udowodnil liczbe stacjonujacych tu amerykancow i przy okazji powiedzial co sie dzieje ze na litwie jest ich o wiele wiecej ?
@shmatshiage: ale co? Mowisz o dostawach dla Ukrainy czy tych popierdółkach w ilosci 10 z korei?
źródło: comment_16723135887x3qVVoKYa9RwiUCoV4neF.jpg
PobierzA z tą atomówką to nie jest tak że hop i walną, po to śledzone są ruchy wojsk rakietowych, okręty bombowce żeby to wcześniej wykryć.
A i nie wiem czemu wszyscy się uparli że w Nas uderzą, straszą wszystkich wkoło.
@cybulion: Tak to sobie dalej pisz o drugiej wojnie światowej, która rozpoczęła się prawie 84 lata temu xD może coś jeszcze o czasach średniowiecza napiszesz? Rozumiesz, że świat się zmienił? Są teraz inne pakty, interesy i sojusze? Idz zmień pampersa tak jak ci pisałem
@cybulion: źródło