Wpis z mikrobloga

@krzemas: @ObZen: @Dolan: @deyna: teraz to nawet za 1 BTC Ci nie powiem.. Lol wykrecam 894kh/s na co stracilem sporo czasu tuningujac + codziennie sledze kilka for internetowych gdzie maniaki o tym pisza..a TY BYS TO CHCIAL ZA FREE. gon sie leszczu...wiedza kosztuje, ja swoj czas cenie
  • Odpowiedz
Ciekawe, że hejtujecie gościa co zwyczajnie chce hajs za jakąś swoją pracę (zdobycie wiedzy).

Jak wzywacie hydraulika czy innego gościa to też się pytacie czy za swoją wiedzę musiał płacić? Do lekarza prywatnie idziecie też takim tekstem?
  • Odpowiedz
@mattbigblue: @roykovsky: @shymon: mam dzisiaj drugą kartą, inna marka niż ma mattbigblue więc ustawień na żywca nie przeniosę. Pierwszą sobie skonfigurowałem sam 740 KH/s, Asus R9 280x Matrix --thread-concurrency 21100 -w 256 -I 13 -g 2 --gpu-engine 1080 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune -20 --expiry 1 --scan-time 1 --queue 0 --no-submit-stale --auto-fan
  • Odpowiedz
@omar_is_coming: Tylko tutaj jest pewien problem. Identyczne ustawienia na dwóch takich samych kartach tego samego producenta chociażby na różnym systemie operacyjnym nie zawsze gwarantują identyczną wydajność. Tak więc branie kasy/btc/whatever za coś czego nie można zagwarantować jest chyba nie na miejscu, nie uważasz?
  • Odpowiedz