Wpis z mikrobloga

Tak umiera lewacka empatia i ruch body positive. Jeśli masz inne zdanie niż lewactwo - pierwsze co zrobią to zaatakują to, jak wyglądasz. A jeśli wyglądasz dobrze, jesteś bogaty i nie można ci nic zarzucić, to powiedzą że masz małego członka.

Obrzydliwe. Prymitywne. Ale co się spodziewać po wypranym lewackim dziecku z autyzmem.
Jeden plus, jedno splunięcie na lewacką facjatę.

#bekazlewactwa #lewackalogika #konfederacja #logikarozowychpaskow #homofobia #4konserwy
popierduuka - Tak umiera lewacka empatia i ruch body positive. Jeśli masz inne zdanie...

źródło: comment_1672241307kXYTSrMv1vRPvmyjUxxyP4.jpg

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@popierduuka: typie, widać u ciebie small dick energy jeśli jakieś emocje wywołuje u Ciebie j-----e najbardziej szkodliwego typa, jakim jest Tate.
Nie będziemy nawet wspominać o tym, że otwarcie wspiera Rosję i dokonywał przestępstw na terenach byłych republik radzieckich, bo jest tam konserwatywna "wolność".
Nie umieraj na wzgórzu toksyczności, kolego.
  • Odpowiedz
@popierduuka: jaki whataboutism XD przecież typ ci po prostu wytknął hipokryzje. Whataboutism to zmienianie tematu. doedukuj się zanim zaczniesz pisać takie kocopoły.

Druga sprawa, że "small dick energy" to nie jest wytykanie komuś małego członka, tylko określenie na zachowanie pokazujące brak pewności siebie/próba prostackiego pokazania wyższości nad inną osobą.
  • Odpowiedz
dostałbyś mele na ryj i na tym skończyła by się twoja kariera cwaniaka

@popierduuka: Proszę państwa, mamy tutaj kozaka. Andrew Tate też takie głupoty pisze, a potem nigdzie nie chodzi bez obstawy i przydupasów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zmień autorytety, serio. Nie warto umierać na wzgórzu wybudowanym przez mafijne interesy Tate'a i jego kompleksy.
  • Odpowiedz
@popierduuka hmmmm, jak mi się odwróci wiatr to wrzucę parę butelek plastikowych do pieca jak sąsiad, który ma w miarę ekologiczne podejście będzie akurat się kręcił po podwórku. Ja wyjdę do niego i powiem: "co tam somsiedzie, jest czym oddychać, nie? Hehehe, idę właśnie porąbać parę opon to je wepcham jakoś hehe" A jak mi sąsiad odpowie: "p----------o cie?" To ja zrobię wpis na wykopie o tym, że LEWACTWO (co prawda
  • Odpowiedz