Wpis z mikrobloga

Tak umiera lewacka empatia i ruch body positive. Jeśli masz inne zdanie niż lewactwo - pierwsze co zrobią to zaatakują to, jak wyglądasz. A jeśli wyglądasz dobrze, jesteś bogaty i nie można ci nic zarzucić, to powiedzą że masz małego członka.

Obrzydliwe. Prymitywne. Ale co się spodziewać po wypranym lewackim dziecku z autyzmem.
Jeden plus, jedno splunięcie na lewacką facjatę.

#bekazlewactwa #lewackalogika #konfederacja #logikarozowychpaskow #homofobia #4konserwy
popierduuka - Tak umiera lewacka empatia i ruch body positive. Jeśli masz inne zdanie...

źródło: comment_1672241307kXYTSrMv1vRPvmyjUxxyP4.jpg

Pobierz
  • 98
  • Odpowiedz
ty już sobie nie projektuj co komu imponuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) burak chciał zabłysnąć i został zgaszony, a ciebie to strasznie boli

@Akrasia666: przejrzałem kilka twoich wpisów i wiem że masz podobnie sprany, lewacki umysł, ale zrozum jedno - nie masz prawa i nigdy nie będziesz miał prawa by poniżać kogoś ze względu na wygląd.
  • Odpowiedz
@popierduuka: Greta akurat bardzo po lewacku odpowiedziała rozmówcy w jego własnym języku, jako że takiego języka wcześniej nie znała dużo się napracowała by jednak zdołać z nim porozmawiać w jego języku

• Odpowiedz
ruch body positive.

@popierduuka: kurde, zapomniałem że jak ktoś dba o środowisko to z automatu jest "lewakiem" i też zawsze wtedy z automatu dostaje się legitymację członka ruchu body positive.

Zawsze se tak wymyślasz we własnej głowie takie hohoły a potem wytaczasz równie wymyślone argumenty i ogłaszasz zwycięstwo?
  • Odpowiedz
@popierduuka to jak kłótnia z żoną, jak nie ma argumentów, masz kasę, wygląd, wielkiego pindola i świetny charakter to Ci powie, że Twoja żona ma małe cycki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Jeśli masz inne zdanie niż lewactwo - pierwsze co zrobią to zaatakują to, jak wyglądasz. A jeśli wyglądasz dobrze, jesteś bogaty i nie można ci nic zarzucić, to powiedzą że masz małego członka.

@popierduuka: a jakie inne poglądy przedstawił Tate w tych tweetach?
  • Odpowiedz