Aktywne Wpisy
Potifara +118
Odrażające jest to, że tak spora część polskiego internetu jest w stanie bronić Michała „Boxdela" Barona. Nie mogę na to patrzeć. Przedwczoraj napisałem tutaj wpis zakończony „I pamiętajcie. Nie zostaje się wyrzuconym z własnego kilkudziesięciomilionowego przedsiębiorstwa na podstawie dwóch screenów." Dlaczego?
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
Bo najważniejsze osoby w federacji FAME widziały pewne rzeczy. Rzeczy, które teraz są dowodami i aktualnie znajdują się w prokuraturze. To te same rzeczy, które zostały zablokowane odnośnie publikacji ich w
Właściciel sklepu myśli że to ja zakładam kilkadziesiąt kont na Googlach i mu wystawiam negatywy.
Ściemnia coś o tym że niby w sklepach CBD nie można zobaczyć i powąchac towaru, gdzie ich sklep byl pierwszym stacjonarnym sklepem CBD w którym nie widziałem wystawy z próbkami WSZYSTKICH DOSTEPNYCH ODMIAN, które można obejrzeć i powąchac.
W każdym innym sklepie to norma, u nich "przywilej" XD
Idą więc w zaparte że produkt z filmu w moim znalezisku jest najwyższej klasy i jest to susz XD
W innym komentarzu z kolei proszą żeby mieć ew. pretensje do producenta (po tym jak osobiście doradzili mi produkt słabej jakości jako susz.
Teraz pisze coś jeszcze o wykupywaniu botów, straszy sądem ludzi dodających swoje opinie w internecie i zakłada, że każdy komentarz piszę ja, osobiście :D
Jednocześnie sam prosi dziesiątki osób o wstawianie fałszywych pozytywnych komentarzy co można wywnioskować z tego że wprost w komentarzach dziękuje im za "pomoc w walce z hejtem/botami" XD
Dodatkowo oczernia mnie pisząc że byłem niby "agresywny" bo trzasnąłem drzwiami na wyjściu po tym jak mnie wyśmiali że to nagłośnię.
Żałosne zachowanie ¯\(ツ)/¯
Szykuje się nam tytuł "sprzedawca roku".
W komentarzu gwoli ścisłości jeszcze raz filmik co otrzymałem w sklepie VapeTube w Kozienicach jako susz CBD.
A wszystkie opinie znajdziecie tutaj
Wołam plusujących poprzedni wpis:
#afera #cbd #narkotykizawszespoko #oszukujo #wykopjointclub
przynajmniej taka jest moja opinia xd
Art. 212. [Zniesławienie]
Tacy prawnicy jak sprzedawcy. Pierwsze slowa artykulu:
Kupiles i wystawiles opinie za zakup? Nie pomawiasz.
Ktos wystawil opinie chamskiemu wlascicielowi jak ten byl chamski? Nie pomawia.
Paradoksalnie jedyny komentarz ktory podpada pod ten paragraf to heheszki o hrabonszczu lol