Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bizonsky: Nie mówię, że źle zrobiłeś, ale podziwiam Cię, że chce Ci się tyle stresu i zaangażowania podejmować z powodu jakiegoś gówienka za 50pln. Trzymam kciuki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fiddle: ja sie bardziej dziwie, ze ich nie bylo stac na wymiane tego towaru za te marne 50zl :) akurat zle trafili bo mam urlop i mnóóóóóóóstwo wolnego czasu ¯\_(ツ)_/¯

@pezot: jako osoba kupująca nie muszę o tym wiedzieć, natomiast sprzedawca powinien to zaznaczyć skoro prosiłem o susz i odmówiłem olejków które również mi proponowano, nie chcialem haszu, nie chcialem zywicy, chcialem susz i o to wyraznie poprosiłem
  • Odpowiedz
  • 0
@Dyspenseria a czy to norma że na zaplombowanym opakowaniu oprócz informacji że produkt jest nie do spożycia i zawartości C-D powyżej 50% nie widnieje żadna informacja o jego składzie?
  • Odpowiedz
@bizonsky: nie mam już moon rockow i innych takich dziwnych rzeczy to ciężko mi powiedzieć, przy suszu sprawa wygląda normalnie mamy susz z konopi włóknistych i tyle.

Tu pytanie jaki olej jest tam dodany, jeżeli C-D to na bazie pewnie mct lub oleju z nasion konopi (tak to wygląda), nie nadaje się wtedy to do palenia
  • Odpowiedz
  • 0
@Landry024 spoko dzięki, pamiętajmy że mimo gróźb ze strony sklepu każdy może zostawić swoją opinię na jego temat bez posiadania paragonu wbrew temu co pisze właściciel ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz