Aktywne Wpisy
ataeB +8
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +115
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Kiedyś to były nocne... Kilka lat temu wrzuciłem w nocy nawet to był środek tygodnia taki post, było wchuj odpowiedzi i nawet plusów. Ile będzie dzisiaj? I w sumie zgadzam się dalej z tym co wtedy pisałem...( ͡° ʖ̯ ͡°)
Też macie tak że po pijaku jesteście lepszą wersją siebie? Towarzyscy, przyjacielscy, doceniający piękno świata. Umiejący rozmawiać z każdym i na każdy temat? 0 jakiegoś agresora, zero chorych akcji jak niektórzy mają? Wiem że to do niczego dobrego raczej nie prowadzi ale tak bywa
@rozdartapyta: nie pamietam kiedy to bylo gdy z kims pilem alkochol xd, samemu pije i wtedy mi w dodatku o--------a troche xd
@rozdartapyta: Śmiesznie, bo akurat chciałem pisać posta o tym, ale uznałem, że mi się nie chce. Chciałem napisać, że po alkoholu robię się okropnie dynamiczny i
#przemysleniazdupy
@dziewiczajajecznica: z drugiej strony sporo ludzi negatywnie reaguje na np. a-----l. Jeżdżą
człowiek chciałby czuć się tak dobrze i "normalnie" cały czas, bez lęków i spiny, ale jest świadom, że po kilku godzinach wróci do poprzedniego stanu
Komentarz usunięty przez autora