Aktywne Wpisy
Znajomy stwierdził że mnie p------o bo powiedziałem mu że gdybym ja remontował dom (w planach jeszcze nie wiem kiedy) to rozpisałem sobie że dla ekip które będą robić chce mieć przygotowane:
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
mały kontener sanitarny (2x wc 1x umywalka (dezynfekcja, mydło) i 1x prysznic)
Do tego stoisko w stylu kawa, herbata, boiler z goraca woda, batoniki energetyczne, woda, soki, przekąski typu wafle ryżowe, no ogólnie takie wiecie jak na magazynach często jest, nic ciepłego
Czy zapewnienie pracownikowi budowlanemu takich rzeczy to przesada?
- Dobry pomysł. 34.4% (230)
- Zły pomysł. 65.6% (438)
Kearnage +45
Poszedłem do serwisu zapytać ile kosztuję pompa i mniej więcej wymiana - kosztu naprawy nie wiedzieli, spoko. a koszt nowej pompki to 280zł
Właśnie wyjąłem samemu pompkę ze zbiornika - sprawdziłem jej numery i znalazłem dokładnie ten sam model, oem a nie zamiennik - koszt 90zł
Dopiero teraz do mnie dotarło jakie przebitki ma ASO na częściach i jak coś tam robić to jedynie samemu załatwiając części.
#motoryzacja #samochody
ta pompka za 90 zł to z jakiego sklepu?
wiele jest też podróbek świetnej jakości robionych przez Chińczyków i mają nabijane numery OEM
swego czasu widziałem ofertę z "wietrzenia magazynu" w Porsche i tam wynikało z tego, że ok. 70-90 proc. ceny części to ich marżą,
no ale to też Porsche i tam właśnie wybitnie