Aktywne Wpisy

BONAMERA +1054
k---a serio? xd no jak dla mnie to on stoi perfidnie przed przejściem dla pieszych, odwrócony do niego twarzą, jeszcze łapie kontakt wzrokowy z kierowcą, także chyba każdy jeden kierowca będzie myślał, że jegomość ma zamiar przejścia przez nie XD
#prawojazdy
#prawojazdy
źródło: Zrzut ekranu 2025-02-09 133904
Pobierz

Z jednej strony opinie, że miasto wielkich możliwości, od ludzi, którzy przybyli z Polski powiatowej
Z drugiej strony opinie samych Wrocławian o chlewie, rozpadającej się infrastrukturze
Dodatkowo jeszcze opinie studentów zachwyconych wielką ilością pubów i mordowni
#gownowpis
Czy Wrocław jest przereklamowany?
Jak masz jakichś znajomych i perspektywę pracy lub być może mieszkanie to idź tam gdzie będzie łatwiej.
Miasta powiatowe wymierają i to jest mój największy problem. Znajomych tutaj nie mam, po szkołach się rozjechali, a ja się przeniosłem z mniejszej miejscowości. Jeśli ludzie mają znajomych, to jakieś kliki po szkołach :)
Z drugiej strony rodzina na miejscu jest, a we Wrocławiu znowu zabójcze ceny
@podmaks: i tak to się Grażynko żyje w tym Wrocławiu. MPK wymieni zwrotnice, prezydent się tym pochwali na fejsbuku, a potem gamonie myślą, że mamy tu potężne inwestycje xD
Nie, w tym mieście nie ma inwestycji. Inwestycje to możesz zobaczyć w Krakowie albo Warszawie. U nas wydarzeniem ostatnich 10 lat są 2
@Hrjk: rzeczywiście te 600 metrów drogi zaczęto remontować ponad 9, a nie 10 lat temu. Sorry ( ͡° ͜
Ja wiem że prawdziwa inwestycja by była wtedy jakby chodniki zamienili na dodatkowy pas dla samochodów, a parki na parkingi.
O Buforowej to zapytaj tych co mieszkali przed remontem, jak korek był w dwie strony bo ktoś
@Hrjk: sam jej przecież nie zauważyłeś co ci wypisałem punkt po punkcie, a potem piszesz "to tylko to co pamiętam". No nic więcej nie pamiętasz, bo nic się nie dzieje. Największą inwestycją obok AWW i TAT na Nowy Dwór (jedyna inwestycja z potencjałem od 10 lat właśnie) było wyburzenie estakady na społecznym xD
Powtarzam, sam