Aktywne Wpisy

daretti877 +154
#gospodarka #demografia #ekonomia #p0lki
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie
Dziś znowu spaceruje sobie do pracy przez park a tam pełno Grażynek 30 plus z psieckami ...wożą je specjalnie do parku samochodami żeby ...no właśnie nie wiem xD potem labrador do bagażnika trzeba odwieźć i pędzić do kołchozu robić "kariere" xD ostatnio na przejściu puszczałem 30 plus z mopsem w wózeczku xD cwane Kariny zagłuszają instynkt zwierzętami...trzeba drastycznie ograniczyć pogłowie

lkoikm +996
źródło: temp_file2799691684228538920
Pobierz

Stwierdził, że jest "modne" siedzieć 6 lat i go nawyzywać - nie Mlekołak, po prostu Twój temat był głośny, a ludzie wypowiadają się na temat tego co jest popularne w danym momencie w sieci. Mlekołak uznał, że to "źle świadczy o ludziach", skoro na eventach podają przez lata rękę, a później go krytykują. Oczywiście totalnie zbył wątek odnośnie jego sugestii jakoby Rock krzywdził seksualnie swojego syna, mimo że on od kilku miesięcy płacze, bo Muran zapytał się Takefuna o alimenty. Powiedział, że "nie chce o nim źle mówić". Czaicie xD?
Szkoda nawet strzępić ryja na Mlekołaka, nadal manipuluje i uchyla się od ustosunkowywania do swoich win, temat Miszora przerzucił na Gimpera i chyba zasugerował, że reakcja Rocka odnośnie kwestii Miszora była "niepoważna" z perspektywy czasu i tego, że sam ma dziecko. Nie Mlekołak, jak widzisz Rock nie narzeka, że jego synowi dzieje się krzywda, a sam pewnie aby nie dawać dodatkowego rozgłosu, po prostu pogadał z Gimperem poza kamerami. Niepoważne jest robienie ze swojej rodziny ofiar i wykorzystywanie ich jako tarczy, nikt nie nakręcił i spopularyzował tematu ojcostwa Takefuna jak sam Nitro.
W jakimś stopniu współczułem mu tego bana, ale po obejrzeniu tego sobie przypomniałem za co go nie lubię i mi przeszło :)
#famemma #wardega #thenitrozyniak
@DEJW88: czyli dalej kłamie, żadnej zmiany nie widać
Dzięki za wrzutkę
Komentarz usunięty przez autora
Nie oglądnął na streamie, bo dobrze wie że jest tam sporo niepodważalnych uwag, z którymi ciężko dyskutować. Poświęcił zaskakująco dużo czasu jak na obmawianie czegoś czego nawet nie widział i nawet nie był chętny żeby to obejrzeć :D
bo w sumie była. Te 10 lat temu to były
@DEJW88: nie ma czego współczuć
@DEJW88: Nitro trochę źle ubrał to w słowa, wcześniej dużo osób bało się w jego temacie nawet odezwać a po banie zstąpiły im jajka i powiedzieli jaki to jest zły i nigdy go nie lubili, mimo tego że wcześnie nie dawali nawet oznak tego że mają do niego jakąś urazę, no ale jak dla ciebie normalnym jest zbijać piątkę a
@DEJW88: shoty jak Nitro śmieje się z tego mishorowania raczej do niego doszły i z całej kariery wuja one właśnie mogły go najbardziej zaboleć w końcu dotyczyłu bezpośrednio jego i rodziny, byłem na stremie u rocka jak wyszedł materiał na nitra jeszcze przed banem, wcale mocno nie krytykował ani wuja
@cibronka: nie xD